Dardanel´den Şehit Duyarlılığı

Dardanel´den Şehit Duyarlılığı

Fırat Kalkanı Harekatında görevli iken 29 Kasım tarihinde kendisi ile irtibat kesilen ve yaklaşık 45 gün sonra şehit olduğu haberi alınan Çanakkaleli Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı için dün Çanakkale Şehitler Camiinde düzenlenen uğurlama törenine

Teknik Direktör Mehmet Özdemir, Kulüp Koordinatörü Bülent Büberci ve Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Sezer ile birlikte kırmızı beyazlı futbolcular da şehit Kıvanç Kaşıkçı´nın son yolculuğuna uğurlandığı törene ve cenazesine katılma duyarlılığını gösterdi.  Çanakkale Dardanelspor´da dün yapılması gereken antrenman şehit cenazesi dikkate alınarak iptal edilerek ileriki bir saate ertelendi.

Öte yandan İstanbul´da olduğu için  törene katılamayan Çanakkale  Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen Çanakkaleli kahraman Kıvanç Kaşıkçı için bir mesaj yayınladı. Önen mesajında "vatan için canını veren ve şahadet şerbetini içen kahraman Piyade Astsubay Üstcavuş Kıvanç Kaşıkçı´ya Allahtan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve yakınlarına sabırlar dilerim. Çanakkalemizin ve ülkemizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.