Dardanel Anadolu Yolcusu

Dardanel Anadolu Yolcusu

Kırmızı Beyazlar galibiyet serisini Erzincan'da da sürdürmek istiyor.

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor, son 3 haftada 7 puan topladığı ligin 10’ncu haftasında karşılaşacağı Erzincan Refahiyespor deplasmanı için bugün Çanakkale’den ayrılacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kemer Tekirovaspor’u 2-1, Pazar günü de Derince Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek moral depolayan Kırmızı Beyazlar Çanakkale’deki hazırlıklarını tamamladı. Maç kafilesi Erzincan Refahiye deplasmanı için bugün uçak ile Ankara’ya oradan da Erzincan’a gidecek.

Uğur Parlak Cezalı

Çanakkale Dardanelspor’da Uğur Parlak dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Kemer Tekirova maçında direk kırmızı kart görerek ağır bir karar sonrası oyundan atılan Uğur Parlak’a 3 maç ceza geldi. Parlak Derince Belediyespor maçınca forma giyememişti. Uğur dışında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Umut ve 4 sarı kart sınırını aştığı için ceza alan Ensar’ın birer maçlık cezası Derince maçı ile tamamlanmış oldu.

Hedef 3 Puan

Çanakkale Dardanelspor Erzincan Refahiyespor maçından 3 puan bekliyor. Hafta içi çalışmalarında oldukça hırslı görünen futbolcuların yüksek moral içerisinde oldukları gözlendi. Ligde 3 galibiyet ve 4 beraberliğin yanı sıra 1 mağlubiyeti bulunan ve bir maç eksiği ile 13 puan toplayarak 9’ncu sırada yer alan Kırmızı Beyazlar galibiyet serisini Erzincan deplasmanında da sürdürmek istiyor.

Ton Tv’de Canlı Yayın

Erzincan Refahiyespor-Çanakkale Dardanelspor karşılaşması Pazar günü Erzincan Şehir Stadından ‘Canlı’ olarak yayınlanacak.