Dardanel Yönetiminden Tavlı´ya "Hoşgeldiniz" Ziyareti

Dardanel Yönetiminden Tavlı´ya

Türkiye futbol liglerinde Çanakkale´yi başarı ile temsil eden ve bir marka değeri taşıyan Çanakkale Dardanel´de Başkan Mehmet Önen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çanakkale Valisi Orhan Tavlı´yı makamında ziyaret ederek "Hoşgeldiniz" dedi.

Ziyarete Türkiye Liglerinin en genç Kulüp Başkanı olan Mehmet Önen, As Başkan Hayrettin Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Orçun Oktay ve Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Sezer ile Dardanel Fabrikaları Genel Müdürü Barış Harbi de katıldı.

Ziyarette Çanakkale Dardanel kulübü ve faaliyetler ile ilgili kısa bilgi veren Kulüp Başkanı Mehmet Önen Vali Tavlı´ya "Şehrimize Hoşgeldiniz. Yeni görevinde başarılar dileriz" dedi. Başkan Önen, Çanakkale´ye yıllardır üretim ve istihdam konusunda ciddi yatırımlar yapan Dardanel´in, futbolda da sosyal sorumluluk kapsamında Türkiye´de hiç bir kent ve kulüpte olmadığı kadar adını verdiği Çanakkale´nin tek profesyonel futbol takımı Çanakkale Dardanel´e uzun yıllardır sponsor olduğunu ve olmaya da devam edeceğini ifade etti. Dardanel fabrikalarının sektöründe okyanuslardan balık ithal edip insan gücü ile işleyip 35 ülkeye ihracat yaptığı bilgisini veren Başkan Mehmet Önen, bin 500´ü aşkın istihdamda personelin 1.050 kadından oluştuğunu ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Valisi Orhan Tavlı da Dardanel´i uzun yıllardır bildiğini ve özellikle süper ligde bir dönem futbol kamuoyunda da ciddi başarılar ile bilinir hatırladığını belirtti. Tavlı, özellikle küçük kentlerde profesyonel kulüplerin varlıklarını sürdürmelerinin hiç kolay olmadığına da dikkat çekerek Dardanel´in aynı zamanda şehrin takımına uzun soluklu sahiplenme ve desteklerinin takdire değer olduğunu vurguladı. Vali Tavlı her zaman ellerinden geldiğince Dardanelspor´a gönülden destek olacaklarını sözlerine ekledi. 
Çanakkale Valisi Orhan Tavlı´ya ziyaret anısına 17 numaralı üzerinde ismi ve soyadı yazılı Dardanel forması hediye edildi.