Dardanel Tekledi 1-1

Dardanel Tekledi 1-1

Sandıklı deplasmanında net goller kaçıran Çanakkale Dardanel 1 puan ile yetindi

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta zirve mücadelesi yapan Çanakkale Dardanel 16.haftada çıktığı deplasmanda Afyon temsilcisi Sandıklıspor ile 1-1 berabere kaldı. Sentetik sahada oynanan ve ilk yarısı karşılıklı atılan goller ile 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında girdiği net gol fırsatlarını değerlendiremeyen Kırmızı Beyazlar 1 puana razı olurken, şampiyonluk yarışında mücadele ettiği Beylerbeyi ve Niğde Belediyespor´un mağlup olduğu 16.haftada önemli bir avantajı da iyi değerlendirememiş oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Çanakkale Dardanel maçın ilk bölümünde oyunun kontrolünü elinde tutan taraf oldu. Oyunu rakip alana yıkan ve gol yollarını zorlayan Kırmızı Beyazlar aradığı gole 37.dakikada kavuştu. Bu dakikada gelişen Çanakkale Dardanel atağında Özer ile verkaç yapan Ahmet süratle girdiği sıfır çizgisinden kale sahasına çıkardı, bu topu iyi takip eden Yusuf Atay düzgün vuruş ile takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Çanakkale Dardanel´in üstünlüğü sadece 3 dakika sürdü. Kırmızı Beyazlar rakip kalede gol atarken ani gelişen ev sahibi takım atağında sağ kanattan atılan uzun topta savunmanın üzerinden aşırtılan pas ile buluşan Sinan karşı karşıya kaldığı kaleci Murat´ın üzerinden meşin yuvarlağı ağlar ile buluşturdu. İlk yarı bu sonuç ile 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya da Çanakkale Dardanel iyi başladı. Rakibi üzerinde baskı kuran Çanakkale Dardanel orta alandan ve kanatlardan gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Savunmaya çekilen ev sahibi Sandıklıspor karşısında gol arayan kırmızı beyazlar rakip kalede net pozisyon bulmakta zorluk çekerken, Ahmet´in bir vuruşu direkten dışarı çıktı. 3 Net pozisyondan yararlanamayan Çanakkale Dardanel´de Ufukcan´ın yerine Ensar, Ahmet´in yerine de Batuhan oyuna alınarak hücum gücü arttırılmak istense de galibiyet golünü bulamayan Kırmızı Beyazlar sahadan 1 puan ile yetinerek ayrılmak zorunda kaldı.

 

MAÇIN KARNESİ

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe xx, Arda Özyıldırım xx, Turhan Akbaş xx

SANDIKLISPOR: Alptekin xx, Barış xx, Hasan xx, Eren xx (Burak dk. 46 xx), Mehmet Yaman xx (Emre dk. 8 xx), Sinan xx, Emrah xx, Mehmet Balban xx, Abdullah xx (Süleyman dk. 71 x), Salih xx, Savaş xx

DARDANELSPOR: Murat xx, Taner xx, Uğur Aygören xx, Ufuk xx (Uğur Parlak Dk.89), Vahit xx, Ufuk Can xx (Ensar dk. 65 xx), Nuri Fatih xx, Yusuf xxx, İlker xx, Ahmet xx (Batuhan dk. 76 xx), Özer xx

GOLLER: Yusuf (dk. 37) ( Dardanelspor), Sinan (dk. 40) ( Sandıklıspor)

SARI KARTLAR: Hasan, Salih, Burak ( Sandıklıspor),Taner, Uğur Aygören, ( Dardanelspor)