Dardanel Kasırgası 4-2

Dardanel Kasırgası 4-2

18 Mart stadında Dardanelspor fırtınası esti. Kırmızı Beyazlar 3 penaltı ve 1 kırmızı kart olan maçta güçlü rakibi Niğde Belediyespor´u Özer (3) ve Uğur´un golleri ile 4-2 mağlup ederek ?namağlup´ unvanına son verdi.

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta son haftaların formda ve yıldızlaşan ekibi Çanakkale Dardanelspor dün akşam oynanan kapanış maçında zorlu rakibi Niğde Belediyespor´u ezici üstünlük sağladığı maçta 4-2 mağlup ederek ligdeki dördüncü galibiyetini alırken, Niğde Belediyespor´un yenilmezlik unvanına son verdi. Maçın başından sonuna kadar üstün ve baskılı oynayan Çanakkale Dardanelspor´un gollerini biri penaltıdan Özer Kutlu (3) ve Uğur Parlak kaydederken, konuk ekibin 2 golü de tartışmalı penaltı atışlarından geldi.

Çanakkale Dardanelspor bu galibiyet ile Ziraat Türkiye Kupasında Tokatspor ile başlayan seriyi 4´e çıkartırken ligde de arka arkaya üçüncü galibiyetini aldı ve 14 puana ulaşarak sıralamada 4´üncülüğe yükselerek zirveye ve şampiyonluk yarışına ağırlığını koydu. Karşılaşmaya taraftarlar ve futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Maçı Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milletvekili Adayı Jülide İskender, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi.

Bülent Turan´dan prim jesti

Boynuna Çanakkale Dardanelspor atkısı asan ve ilk devresini 17 Gençlik Taraftar grubu ile izleyen Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan maçtan sonra soyunma odasına giderek futbolcuları ve teknik heyeti ayrı ayrı tebrik etti. Turan galibiyet coşkusuna ortak olduğu soyunma odasında futbolculara Darıca deplasman maçını kazanmaları halinde 2 bin 500´er lira prim vereceğini söyledi. Futbolculardan alkış alan ve sevgi gösterileri ile uğurlanan Turan yeniden soyunma odasına dönerek primi ikiye katladığını ve galibiyete 5 bin lira prim vereceğini açıkladı.