Dardanel İstim Üzerinde

Dardanel İstim Üzerinde

Kırmızı Beyazlar 6 puanlık maçta yarın Yeşil Bursaspor ile karşı karşıya gelecek

SPOR TOTO 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor, ligdeki yedinci maçında yarın kendi evinde Yeşil Bursaspor´u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Yomraspor´a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan kırmızı beyazlar zorlu maça 3 puan için çıkacak.

 

Yomraspor yenilgisinin ardından teknik direktör Önder Karaveli ile yolları ayıran Çanakkale Dardanel´de yeni hoca arayışı devam ederken, takımı yarınki maça Karaveli´nin yardımcılıklarını yapan Mazhar Sevgi ve Çağatay Turan hazırladı.

Yeşil Bursaspor maçına hafta boyunca kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile hazırlanan kırmızı beyazların hırslı oldukları gözlendi. Grupta 6 puan ile 15.sırada bulunan Çanakkale Dardanel, kendisi ile aynı puanda 14.sırada bulunan Yeşil Bursaspor ile yapacağı karşılaşmaya büyük önem veriyor. Lider Düzcespor´un 12 puanı bulunduğu ligde yeniden ivme kazanmak için yarınki maçı kazanmak isteyen kırmızı beyazlar 18 Mart Stadında taraftarlarına kendilerini affettirmek istiyor.

 

Menderes ve Uğur Çelik´in sakatlıklarından dolayı katılmadığı antrenmanları dün yapılan son çalışma ile tamamlayan kırmızı beyazlar kendi tesislerinde kampa girdi. Öte yandan Çanakkale Dardanel yönetimi kırmızı beyazlı futbolcular ile zorlu maç öncesinde bugün kulüp tesislerinde düzenlenecek barbekü organizasyonunda bir araya gelecek. Kırmızı beyazlı futbolcular akşam da sinemaya götürülecek.