Dardanel Emin Ellere Emanet

Dardanel Emin Ellere Emanet

Çanakkale Dardanelspor´da kurumsal yapının başına geçen genç profesyonel Gökhan Bozkurt geleceğe yönelik plan ve projeleri için kolları sıvadı

Türkiye´nin örnek kulüpleri arasında gösterilen ve her geçen yıl kurumsal yapısını güçlendirerek marka değeri yüksek bir spor kulübü olarak dikkatleri çeken Çanakkale Dardanelspor´da CEO olarak göreve getirilen genç Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bozkurt, bir birinden nitelikli ve önemli projeleri hayata geçirmek üzere kolları sıvadı.

2015-2016 sezonunda Spor Toto 3.lig 3.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çanakkale Dardanelspor´da CEO görevine Gökhan Bozkurt getirildi. Sezon başında yönetimde ciddi revizyona giden ve iş yaşamlarında başarılı, geleceğe yön verecek başta Mehmet Önen olmak üzere elit bir kadroyu iş başına getiren Çanakkale Dardanelspor´da kurumsal yönetimin başına getirilen Gökhan Bozkurt, Avrupa´daki çalışmalarını tamamladıktan sonra Çanakkale´ye gelerek yeni görevine başladı.

İşe kulüp içerisindeki yapılanma, yönetim sistemleri ve görevlendirmelerdeki revizyon ile başlayan CEO Gökhan Bozkurt, önemli bilgi ve birikimlerinin ışık tutacağı bir çok önemli proje ve çalışmaların hazırlıklarına da başladı. Çanakkale´nin yetiştirdiği genç ve başarılı bir profesyonel olarak Çanakkale Dardanelspor´un kurumsal yapısının başına getirilen ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olan  Gökhan Bozkurt, bir süre kulübün kurumsal yapısında gerekli revizyonları hayata geçirecek.

Emin ellere emanet edilen Çanakkale Dardanelspor´da geleceğe ve hedeflere yönelik ciddi adımlar atmak ve önemli projeleri hayata geçirmek için kolları sıvayan Gökhan Bozkurt´un gerçekleştirmek istediği en önemli projelerden birisi de kulüp ile kent dinamiklerini buluşturmak ve ?Halkın Takımı´ imajını güçlendirmek. Kulübün sportif başarılarının güçlü bir kurumsal yapıdan geçtiğini savunan Bozkurt, yıllardır yaşadığı Portekiz´de ve ciddi pozisyonlarda görev aldığı Porto Kulübünün yönetim organizasyonunu şematik olarak Çanakkale Dardanel kulübünde hayata geçirmeyi planlıyor.

Kısa, orta ve uzun vadeli bir çok proje hazırlığı için çalışmalara başlayan Çanakkale Dardanel´in genç CEO´su Gökhan Bozkurt, kulübün yakın ve uzak geçmişinde her anlamda emeği bulunan, Çanakkale ve Çanakkale´nin takımı Dardanelspor çatısı altında çaba göstermiş, ter akıtmış ve destek sağlamış tüm isimleri, kişi kurum ve  kuruluşları da yeni kurumsal yapının en önemli unsurları olarak değerlendirmeyi amaçlıyor. Çanakkale´nin sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanda yerini almış tüm dinamikleri ile kulüp arasında güçlü köprüler oluşturacak projeleri yine bu alanlardaki aktörler ile birlikte hayata geçirmeyi de hedefleyen Bozkurt, Süper Lige uzanan hedeflerinin yanı sıra bir çok sosyal sorumluluk projesine de imza atmaya hazırlanıyor. Yönetim Kurulundan tam destek alan Bozkurt, kısa sürede hedefleri doğrultusunda somut adımları atarak kulüpteki değişimin ve yenilenmenin temellerini atmayı amaçlıyor.

Gökhan Bozkurt kimdir?

Ortaokul ve Liseyi Çanakkale´de bitirten Gökhan Bozkurt On sekiz Mart Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Üniversiteyi bitirdikten sonra Portekiz´e giden Bozkurt, bu ülkede Lizbon Üniversitesinde Spor yönetimi bölümünde yüksek lisans yaparken, Porto Üniversitesinde ise Spor yöneticiliği doktorasını gerçekleştirdi. Aynı zamanda Yüksek Lisans tezini Profesyonel futbolcuların kariyer yönetimi alanında yapan Gökhan Bozkurt Portekiz´in dünyaca ünlü kulübü Porto´da futbol departmanında görev yaptı. Dünyaca ünlü Proeleven futbol menajerlik şirketinde bir yıl görev yapan Bozkurt aynı zamanda Çanakkale Dardanelspor yönetim kurulunda da yer alıyor.