Dardanel Ateşle Oynuyor

Dardanel Ateşle Oynuyor

Kırmızı Beyazlarda bazı futbolcuların kötü performansı takım oyununu olumsuz etkiliyor

Spor Toto 3.Lig 2.Lig Grupta kötü günler geçiren Çanakkale Dardanel, 14.haftada çıktığı Düzcespor deplasmanından eli boş dönerken, grupta tehlike hattına geriledi. Kırmızı Beyazlar Düzce 18 Temmuz Stadında oynanan karşılaşmada sergilediği etkisiz futbol ve yapılan basit hatalardan yediği goller ile birlikte bazı futbolcuların beklentilerin çok altında kötü performans sergilemesi ile dikkatleri çekti.

 

Kırıkkale deplasmanında aldığı galibiyet ile umutlanan ancak kendi evinde Kırıkhanspor maçında galibiyete yakın iken kalesinde penaltıdan yediği 2 gol ile 2 puan kaybeden Çanakkale Dardanel, Düzcespor maçının büyük bölümünde rakibine mahkum oynadı. Özellikle savunmadan ikinci bölgeye top taşımada zorlanan ve orta alanda etkili olamayan kırmızı beyazlar, gerek kanatlarda gerekse forvet hattında çoğalamadı ve pozisyon üretmekte zorlandı.

 

Maçın genelinde iyi futbol sergilemeyen Çanakkale Dardanel savunmada da bireysel hatalar yapınca ve buna kademe hataları da eklenince gollere de engel olamadı. Düzce deplasmanında bazı futbolcuların isteksiz ve kötü futbol sergilemesi takım oyununu da olumsuz etkiledi. Özellikle orta alanda öne çıkması beklenen futbolcuların kapasitelerinin çok altında performans ile oynamaları mağlubiyetin de hazırlayıcısı oldu. 14 hafta sonunda 12 puan ile 15.ci sıraya gerileyen Çanakkale Dardanel kırmızı tehlike hattına düşerek işini daha da zora soktu.