Dardanel Afyon Yolcusu

Dardanel Afyon Yolcusu

Zirve mücadelesi yapan temsilcimiz 16.hafta maçında grubun ateş hattındaki takımlarından Sandıklıspor ile karşı karşıya gelecek

Ligde son 2 maçını galibiyet ile tamamlayan ve 15.haftayı ?Bay´ takım olarak dinlenerek geçiren Çanakkale Dardanel, Pazar günü Afyon deplasmanında Sandıklıspor ile karşı karşıya gelecek.

Manavgatspor´u deplasmanda 4-0 mağlup ettikten sonra geçtiğimiz hafta da Tavşanlı Linyitspor´u 1-0 mağlup eden Çanakkale Dardanelspor, Sandıklıspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Beyazlar 16.hafta karşılaşması için bugün karayolu ile Afyon´a hareket edecek.

Çanakkale Dardanel´de  ilk yarıyı kapatan Okan Sarı´nın dışında sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Hafta arası oynanan 15.hafta maçlarında bay takım olduğu için dinlenen kırmızı beyazlar dinlenmenin avantajı ile Sandıklıspor maçına çıkacak. Çanakkale Dardanel teknik direktörü Fatih Uygun, maç oynamadan geçtikleri 15.hafta sonunda grupta bulundukları yerin beklentilerinin altında olmadığını söyledi. Grubun zirvesinde liderlik koltuğu mücadelesi veren Niğde Belediyespor ile Kastamonu 1966 takımlarının berabere kalmasının puan farkının açılmamasını sağladığını ve 5 puanlık farkın 3 puanlık sistemde çok büyük bir fark olmadığını belirten Fatih Uygun zirve iddialarını sürdürebilmek için Sandıklı maçından galibiyet ile dönmek istediklerini söyledi. Uygun, hafta içi çalışmalarında futbolcuların sergilediği hırs ve performanstan memnun olduğunu da sözlerine ekleyerek ?takımıma ve tüm oyuncularımıza güveniyorum? dedi.

Sandıklıspor ateş hattında

Çanakkale Dardanel´in Pazar günü karşılaşacağı Afyon temsilcisi 15 maçta ancak 11 puan toplayabildi. Grupta 18.sırada yer alan Sandıklıspor ligin ilk 5 haftasında Batman Petrol´e 4-1, kendi evinde Bergama´ya 2-0, Van BŞB´ne 1-0, Kastamonu´ya 1-0 ve Çorum Belediyespor´a 5-1 mağlup olduktan sonra ilk puanını kendi evinde 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kalarak alabildi. Daha sonra Bayburt´a deplasmanda 2-1 mağlup olan Afyon temsilcisi ilk galibiyetini ise 8.haftada kendi evinde Gölcükspor´u 2-0 yenerek aldı. Ardından Niğde Belediyespor´a 7-3 gibi farklı bir skor ile mağlup olan Sandıklıspor ikinci galibiyetini 10.haftada Darıca Gençler Birliği´ni 2-1 yenerek elde etti. Beylerbeyi´ne 2-0 yenildikten sonra kendi evinde Körfez İskenderunspor´u 6-3 mağlup eden Afyon temsilcisi Dersimspor´a 4-1 ve Manavgatspor´a kendi evinde 2-1 mağlup olduktan sonra son olarak Çarşamba günü Tavşanlı Linyitspor ile 2-2 berabere kaldı. Oynadığı 15 maç sonunda attığı 21 gole karşın kalesinde 37 gol gören Sandıklıspor düşme hattında can suyu bulabilmek amacı ile Dardanel maçına galibiyet parolası ile hazırlandı.