Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ?Cumhuriyet Bayramı? ile ilgili mesaj yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine ulaşma hedefini milletimizin desteğiyle birlikte gerçekleştirme ve bu hedeflere doğru yürüme onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Projeler üretiyor, eserler üretiyor, geleceğin Türkiye´sini milletimizle birlikte inşa ediyoruz.

96 yıl önce bağımsızlığımızı kazanmak için Ecdâdımız; büyük savaşları, büyük destanlara dönüştürmek için nasıl mücadele vermişse, bugün bizde her alanda yapılan saldırılara, etrafımızda oluşturulmaya çalışılan terör kuşatmalarına, bütün ekonomik ambargolara rağmen yılmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Her alanda güçlü ve tam bağımsız Türkiye için durmadan, yılmadan çalışacağız.

?İstiklâlin Başkenti Bu Topraklara Sevdamız ve Borcumuz Var?

Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaşırken ülkemizin ve Çanakkale´mizin her alanda kalkınmasını ve gelişmesini devam ettireceğiz. Çünkü bizim; milletimize, ülkemize, Çanakkale´mize, bu topraklara sevdamız ve borcumuz var. İstiklâlin Başkenti olan Çanakkale´mize, bu kutlu topraklara en güzel eserler yakışır. 

İnsanlarımızın her bakımdan mutlu olduğu; güçlü, zengin, refah ve varlık içinde bir Türkiye hedefine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Cumhuriyetimiz 100. yılına geldiğinde, tam demokrasisinin ve hukukun üstün olduğu, güçlü ekonomisini, birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmiş şekilde ülkemizin dünyadaki hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. 

Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, aziz milletimizin ve tüm Çanakkaleli hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutluyorum.? dedi.