ÇTSO'ya Ziyaret Turu

ÇTSO

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Yılmaz, Ömer Kaya, Coşkun Canbaz, Selahattin Önder, Ali Karakaş Denetim Kurulu Başkanı, İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu Üyesi Gökhan Akgün. Ve Genel Sekreter Yüksel Türkoğlu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alışverişi yaptı. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çelik hazır bulundu. Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İlimizin ulaşım sektöründe faaliyet gösteren şoförlerimiz çok büyük görev ve sorumluluk taşımaktadır. Çanakkale Şoförler Odası bizim sürekli dirsek temasında olduğumuz Odalar arasında yer alıyor. Üyelerimizin Azami Fiyat tarife taleplerinden, güzergah değişikliği taleplerine kadar iletilen tüm talepleri ilgili mercilerde görüşülmesini sağlayarak sektöre destek olmaya çalışıyoruz. Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir’e ve Yönetim Kuruluna nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇANAKKALE KENT KONSEYİ ESKİ BAŞKANI SAİM YAVUZ VE KENT KONSEYİ BAŞKAN ADAYI AVUKAT ALİ AYDIN ÇALIDAĞ ‘DAN YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çanakkale Kent Konseyi Eski Başkanı Saim Yavuz ve Kent Konseyi Başkan adayı Avukat Ali Aydın Çalıdağ, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alışverişi yaptı. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çelik ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Kent Konseyleri, İlin en önemli ve en dinamik yapı taşları arasında yer almaktadır. Kurumlararası işbirliğini önemsiyoruz. Oda olarak projelerimizi hayata geçirirken yaptığımız iş birlikleri çok kıymetli. Kent Konseylerinin önceliği İlin vizyonuna katkı sağlamak ve geliştirmek olmalıdır. Kent Konseylerinin bu anlamda ilgili tüm kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Çanakkale Kent Konseyi Eski Başkanı Saim Yavuz ve Kent Konseyi Başkan adayı Avukat Ali Aydın Çalıdağ’a nazik ziyaretleri nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI TÜRK ANONİM ORTAKLIĞI TRUVA ÇANAKKALE ŞUBESİNDEN YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı Truva Çanakkale Şubesi Müdürü Neziha Kamaşık, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alışverişi yaptı. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çelik ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Bankalarımızla ilgili görüşümü her platformda dile getiriyorum. Bankalarımız, tüketici kredisine değil üretici kredilerine ağırlık vermelidir. Üyelerimizin bankalarla yaşadıkları sorunlara mevzuat dâhilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. İşbirliği sağlayan ve destek veren bankalarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı Truva Çanakkale Şubesi Müdürü Neziha Kamaşık’a nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ZİRAAT BANKASI ANONİM ŞİRKETİ TROYA CADDESİ ÇANAKKALE ŞUBESİNDEN YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Anonim Şirketi Troya Caddesi Çanakkale Şubesi Müdürü Ali Baz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alışverişi yaptı. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Deniz Tennioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Bankalarımızla ilgili görüşümü her platformda dile getiriyorum. Bankalarımız, tüketici kredisine değil üretici kredilerine ağırlık vermelidir. Üyelerimizin bankalarla yaşadıkları sorunlara mevzuat dâhilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ticari kredi yelpazesinin çeşitlenmesi, vade sürelerinin uzaması ve faiz oranlarının düşmesi iş insanlarımızın ticaretinin devamlılığı için olmazsa olmazlarımız arasında. Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Anonim Şirketi Troya Caddesi Çanakkale Şubesi Müdürü Ali Baz’a nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.