ÇTSO'DAN SELANİK ÇIKARMASI

ÇTSO

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Selanik Ticaret Odasına ziyarette bulundu.

Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Akın Yalman, Ayşe Önen Özoğuz, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu ve Proje Uzmanı Gökhan Doğru Selanik Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette; Emmanouil Vlachogiannis, Oda İstatistikler, Çalışmalar ve Araştırmalar Müdür Yardımcısı Antonios Boumpoulas ve Oda Kurs ve Eğitimler Danışmanı Theodoros Axilithiotis hazır bulunurken Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Üyelerine; Selanik Ticaret Ataşesi Ahmet Erdoğan ve Ataşelik Uzmanı Süha Haliloğlu eşlik etti.

Çanakkale ve Yunanistan’ın Potansiyel Ticaret İlişkileri Görüşüldü

Çanakkale TSO Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale’nin öncelikli sektörleri ve ihracat potansiyeli hakkında bilgi verdi. Çanakkale ve Yunanistan arasında gıda sektöründen hizmet sektörüne kadar tüm sektörlerle ilgili işbirliği yapılabileceği görüşüldü.

Görüşme; Yunanistan’dan Çanakkale’ye alım heyeti gönderilebilmesi için Çanakkale TSO ve Selanik TO işbirliğinde yapılabilecek çalışmalarla devam ederken, Çanakkale TSO sektör temsilcileri mevcut ticaretin artırılması konusunda da önerilerde bulundu.