ÇTSO'DAN KOCAELİ ÇIKARMASI

ÇTSO

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuyumculuk ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek aynı sektörlerdeki üyelerle buluştular

Gerçekleştirilen ziyarette; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Meclis Üyesi Recep Yılmaz, 12 No’lu Komite Başkanı Orhan Dom, 12 No’lu Komite Üyesi Mustafa Ali Uzkuç, 12 No’lu Meslek Grubu Üyeleri; Mustafa Özcan, Murat Gürses, Aydın Durkan, Alper Mendilci ve Halil Savucu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliği ve başkanlık yaptığı toplantıya ; Kocaeli Meclis Üyeleri Hakan Yaşar Ulutan, irfan Taban ve Mustafa Çavuş , 14 No’lu Komite Başkanı Nuri Koç,Komite Üyesi Evren Yılmazer, 21 No’lu Komite Başkanı İrfan Öge ile Genel Sekreter Mert Anlıpak katılım sağladılar.

Aynı gün Kocaeli’nde faaliyette bulunan Mamikler Kuyumculuk sahibi Haluk Mamik’in işyerine ziyarette bulunuldu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Ersin Kahraman; “Öncelikle Kocaeli Ticaret Odası’na misafirperverlikleri ve Odalarının Kuyumcular Komitesine, Tekstil ve Giyim Komitesine sağladıkları katkı için teşekkür ederim. Komitelerinin çalışmaları hakkında bilgi aldık ve sektörlerimizin ortak konuları ve sorunlarını görüşerek istişare ettik. Kuyumculuk sektörünün personel sıkıntısı ve muhasebe sistemindeki aksaklıklar hepimizin ortak sorunu. Tekstilde de yine personel bulma güçlüğü ve haksız rekabete açık bir sektör olması dolayısı ile yaşadığımız mağduriyetleri değerlendirdik. Bu ziyaretlerimiz ile birlikte Odalarımızın ve Komitelerimizin faaliyetleri hakkında kıyaslama çalışmaları da yapıyoruz ve verimli oluyor.” dedi.