ÇTSO´dan Yeni Anlaşma

ÇTSO´dan Yeni Anlaşma

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. arasında üyelerinin ticari faaliyetlerini geliştirmek ve kolaylık sağlamak üzere işbirliği protokolü imzalandı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde imzalanan işbirliği protokolü imza törenine, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Y. Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu üyeleri Akın Yalman, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, İ.Berkin Karaca, İ. Volkan Temiz, Genel Sekreter H. Sema Sandal, Albaraka Türk Katılım Bankası adına ise Çanakkale Şube Müdürü Murat Aslan, Portföy Yöneticisi Gencay Akdeniz ve Bireysel Portföy Yöneticisi Muhammed Ateş katıldı.

 

?ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYESİ KOBİ´LERİN 300.000 TL´YE KADAR FİNANSMANI %1,14 KÂR ORANI VE 36 AYA VARAN TAKSİTLERLE ALBARAKA TÜRK TARAFINDAN DESTEKLENECEK?

 

Protokol töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; ?Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirici ve kolaylaştırıcı girişimlerimize devam ediyoruz. Albaraka Türk Çanakkale Şubesi ile yaptığımız işbirliği protokolünde Odamız üyesi KOBİ´lerimize yönelik birçok avantajlı paketler sunuluyor. Bizler tacirimizin tüccarımızın her türlü ticari faaliyetine destek olmak için çalışıyoruz. Çanakkale Albaraka Türk Katılım Bankası Şubesi yetkililerine işbirliği için gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyorum.? dedi.