Çtso´da Böylesi Görülmedi(!)...

Çtso´da Böylesi Görülmedi(!)...

Dün gerçekleşen ve Başkanların katıldığı Ekim ayı meclis toplantısında Yönetim Kurulundan raporu okuyacak yönetim kurulu üyesi çıkmadı

Dün gerçekleştirilen ÇTSO olağan 40.Meclis toplantısına bu kez bugüne kadar görülmeyen bir olay damgasını vurdu. Meclis Başkanı Osman Okyay ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin´in katılmadığı ve Turgay Kılıç´ın Başkanlık ettiği meclis toplantısında ikinci gündem maddesinde yer alan ´yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması´ için yönetim kurulu adına kürsüye gelen İbrahim Gün bir rahatsızlık geçirdi. Meclis Başkanvekili Turgay Kılıç raporun okunması için Yönetim Kurulu üyelerinden her hangi birini kürsüye davet etti ancak bu çağrıya olumlu cevap veren yönetim kurulu üyesi çıkmayınca Genel Sekreter Sema Sandal raporu okumaya başladı. 

Ancak meclis üyeleri raporun bir yönetim kurulu üyesi tarafından okunması konusunda ısrar edince Meclis Başkanvekili Turgay Kılıç müdahale etti ve yönetim kurulu üyelerine bir kez daha çağrıda bulundu. Çağrıya yine olumlu cevap gelmeyince Başkanvekili Kılıç raporu okutmadan gündemin bu maddesini geçti. Giderek kan kaybetmeye devam eden ve tartışmaların odağında yer alan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında böylece görülmemiş bir olumsuzluk daha yaşanmış oldu.