ÇTSO ÜYELERİ YAPI FUARINDA

ÇTSO ÜYELERİ YAPI FUARINDA

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın, inşaat, inşaat malzemeleri ve iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren üyelerinden oluşan heyet Münih’te düzenlenen dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih’e katıldı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası inşaat malzemeleri sektörü Meclis Üyesi ve İnşaat Meslek Komite Başkanı Ersin Vural, Meclis ve 8 No’lu Komite Üyesi Yasin Başaran, Meclis Üyesi İlke Diler ile sektör temsilcilerinin yer aldığı heyet, KOSGEB destekli düzenlenen Fuarda meslektaşlarıyla temas kurarak, kendi sektörleri ile ilgili yenilikler ve farklı ülkelere ait çalışma modelleri hakkında bilgi aldı.

Fuar ziyareti hakkına bilgi veren Meclis Üyesi ve İnşaat meslek Komite Başkanı Ersin Vural; “Odamız organizasyonunda ve KOSGEB desteğiyle gerçekleştirilen fuar ziyaretinde hep beraber stantları gezerek sektörümüze ait dinamikleri yakından inceleme fırsatı bulduk. BAU Münih Fuarı’na birçok farklı ülkeden sektör temsilcisi katılım gösteriyor. Biz de katılımcılarla görüş alış verişinde bulunarak uzun vadede çalışmalarımıza yeni bilgileri nasıl entegre edebileceğimizi istişare ettik” dedi.