Çtso Üyelerine Kredi Müjdesi

Çtso Üyelerine Kredi Müjdesi

Kasım ayı Meclis toplantısına konuk olan Halkbank Bölge Koordinatörü, oda üyelerine düşük faizli ve kefilsiz kredi verileceğini duyurdu

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası´nın Kasım ayı olağan Meclis toplantısı ÇTSO Kongre Fuar Merkezi´nde yapıldı. Ülke ve Çanakkale gündeminin değerlendirildiği toplantıda oda faaliyetleri hakkında bilgiler verilirken, toplantıya konuk olan Halkbank Balıkesir Bölge Koordinatörü Ali Gital, ÇTSO üyelerine düşük faizli kefilsiz kredi olanağı sağlanacağı müjdesini verdi ve ?tıkanan damarları açmak için buradayız? dedi.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy konuşmasında, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak hedeflerinin bölgenin öncelikli sektörleriyle birlikte, KOBİ´lerin geliştirilerek yeni marka değerleri üretmeleri ve bölgede kalıcı istihdam yaratacak yeni iş sahaları oluşturması için iş dünyasının önünü açmak olduğunu ifade etti  

Daha sonra Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydoğdu bir değerlendirme yaptı. 1 Kasım seçimlerini yorumlayan Aydoğdu ?Başta iş dünyasını çok yoran uzun seçim sürecine 01 Kasım itibariyle noktayı koyduk. Vatandaş olarak herkes hür iradesi ile oylarını kullandı. Sonuçların Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? dedi. Aydoğdu Oda´nın faaliyetleri olarak bilgilendirmelerde bulundu.

 Üyelerden Üyelerimize Özel İndirim

Murat Aydoğdu ?Üyelerimizden Üyelerimize Özel İndirim? adı altında yeni bir uygulamamız başladığını belirterek, ürettiği, sattığı mal ve hizmetlerde Oda üyelerine özel indirim yapmak isteyen üyelerin müracaatları değerlendirilerek tüm üyelere duyurulmasının sağlayacağını söyledi. Aydoğdu ?Üyelerimizden isteğimiz bize indirim yapacakları mal veya hizmetin cinsini,  özel indirim oranını ve süresini belirterek Odamıza yazılı müracaatlarını yapmaları. Değerlendirmeden sonra da mail, web sitesi ve kiosklarımız aracılığı ile bu bilgileri üyelerimize ulaştıracağız.? özleriyle konuşmasını tamamladı.

?Tıkanan damarları açmak üzere buradayız?

Meclis toplantısına davetli olarak katılan Türkiye Halk Bankası Bölge Koordinatörü Ali Gital özel çalışmalar yaptıklarını belirtti. Gital ?Çanakkale Halk Bankası olarak yatırım ve girişimci dost ve kardeşlerimizin her zaman yanında olduklarını, toplantıya Bölge Pazarlama Müdürü ile Çanakkale il genelinde hizmet veren bütün şube müdürleriyle birlikte geldiklerini, burada hep birlikte varsa sorunları ve çözüm yolları aramak istediklerini, tıkanan damarlar varsa bu damarların açmak üzere buradayız? dedi.

Gital, Çanakkale bölgesinde 15 şube ile hizmet verdiklerini, 600 bin TL. civarında kredi, 345 bin TL. KOBİ kredisi kullandırdıklarını bu karşın 540 bin TL. mevduat topladıklarını,  Bankanın Çanakkale´de %14´lük mevduat oranına, kredilerde ise %13,15´e sahip olarak Türkiye ortalaması olan %8-9 bandının 4-5 puan üzerinde işlem hacmine sahip olduklarını sözlerine ekledi. 

?ÇTSO Üyelerine düşük faizli kefilsiz kredi imkanı?

Bölge koordinatörü Gital konuşmasının sonunda, ?Bölge Müdürlüğü limitleri dahilinde kalan 250 bin TL.´ye kadar talep edilecek krediler için cari faizin altında tek imza ile kredibilitesi uygun olan tüm üyelere kredi imkanı sağlayacağız?  müjdesini vererek sözlerine son verdi.

Kasım ayı Meclis toplantısında daha sonra bir önceki toplantı okunarak onaylandı, Meclis Üyelerine Adana Ticaret Odası tarafından bugün saat 11:00´da gerçekleştirilecek ziyaretle ilgili bilgi verildi, Hesap İnceleme Komisyonu´nun 2015 Ekim mizanı ile ilgili raporu Hesap İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Gün tarafından okunup ve onaylanmasının ardından toplantı sona erdi.