ÇTSO Belgrad Fuarında

ÇTSO Belgrad Fuarında

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Belgrad heyeti, Sırbistan/Belgrad İş Geliştirme ziyaretinin ikinci gününde, Belgrade Furniture Fair 2019 fuarını ziyaret ederek; Ev, Yatak, Mutfak ve Banyo Mobilyası, Bahçe Mobilyası, Kamusal Alan Mobilyası, Ev Dekorasyon

Belgrade Furniture Fair 2019 ziyareti hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; ?Ticaret Bakanlığımız tarafından Milli Katılım sağlanan Belgrade Furniture Fair 2019´da hem yerli hem de yabancı birçok firma ile temas ettik. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak 21 adet Meslek Grubuna sahibiz. Odamız çatısı altında faaliyet gösteren tüm Meslek Gruplarını; yurt dışı fuar ziyareti, ikili iş görüşmesi, fabrika ziyareti gibi üyelerimize yeni pazarlar ve vizyonlar kazandıracak çalışmalarımıza düzenli olarak devam edeceğiz. Belgrad Fuarı ağaç, orman, mobilya, ev dekorasyonu ve tasarım konularında faaliyet gösteren üyelerimize, sektörlerinde yaşanan gelişmeler, yeni tüketici eğilimleri ve Sırbistan pazarı hakkında önemli katkılar sağladı. COSME Projemiz kapsamında sağladığımız kontak ile üyelerimizin Belgrad´da doğrudan irtibat kurabileceği temas noktalarını belirledik. Elde ettiğimiz bu verileri en iyi şekilde işleyip değerlendirmek için Odamız bünyesinde her türlü Dış Ticaret desteği verecek altyapıya sahibiz. İlimizin tüm sektörlerinde elbirliği ile bölgemizin dış ticaretini arttıracağız, ÇTSO Yönetim Kurulu olarak üyelerimize bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız.? dedi.

Başkan Semizoğlu, Belgrad ziyareti kapsamında 6 Kasım 2019 Çarşamba günü Belgrad Ticaret ve Sanayi Odası ile sektörel toplantılar yaparak, iki Oda arasındaki işbirlikleri hakkında görüşmeler gerçekleştireceklerini belirtti.