ÇTSO 1. Proje Pazarı Etkinliğine Katıldı

ÇTSO 1. Proje Pazarı Etkinliğine Katıldı

Çanakkale Valiliği himayelerinde ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen 1. Proje Pazarı poster yarışması ve sergi açılışı Troya Park AVM´de Çanakkale´de faaliyet gösteren Kamu Kurüm ve Kuruluşları ile firmaların katılımlarıyl

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 26-27 Nisan 2018 tarihlerinde TroyPark AVM´de gerçekleştirilen 1. Proje Pazarı fuarında stant açarak bölgenin sosyo-ekonomik yapısını geliştirmek üzere hazırladığı ve tamamladığı projelerini ziyaretçilere tanıttı.

?1. PROJE PAZARI ETKİNLİĞİNDE ÇTSO DAMGASI?

1.Proje Pazarı etkinliği kapsamında düzenlenen ?Bir Projem Var? kategorisinde yer alan ?2018 Troya Yılı Özel Ödülü? ?nü ÇTSO Proje Uzmanı N. Gökhan Doğru ?Bir Anadolu Efsanesi; Troya? projesiyle kazanarak Birincilik ödülüne layık görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Sema Sandal, Çanakkale Valiliği ve Çanakkale Onsekiz Mart tarafından gerçekleştirilen 1. Proje Pazarının, Çanakkale´de faaliyet gösteren girişimci ve akademisyenlerin fikirlerini ortaya koymaları, geliştirmeleri ve fikirlerin yatırımcıyla buluşturulması açısından bir ilk olduğunu belirterek bölgeye son derece fayda sağlayacağını ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

1.Proje Pazarı ?2018 Troya Yılı Özel Ödülü? kategorisinde ?Bir Anadolu Efsanesi; Troya? projesi ile Birincilik ödülüne layık görülen Oda personeli Proje Uzmanı N. Gökhan Doğru´nun kendilerini gururlandırdığını belirterek başarılarının devamını diledi.