ÇTB'NİN KONUĞU TURAN

ÇTB

AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Bülent Turan ve AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Ticaret Borsası’nın Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısına konuk oldu.

Toplantıda ÇTB Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Vekili ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Zahit Mert, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sinan Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak ve İsmail Pehlivan, Meclis Üyeleri Ahmet Uzun, Sinan Yücel, Mehmet Tosun, Recep Bulut, Genel Sekreter Sevcan Elver ile borsa çalışanları ev sahipliğinde bulundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Av.Bülent Turan ve AK Parti İl Başkanı Naim Makas’ın ziyaretlerinde Lâpseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çan Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Geçmiş Dönem Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Meclis Başkanı Necmi Mutlu, Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Timur Ay eşlik etti.

“HER ZAMAN BİZİMLE”

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Bülent Turan ve Naim Makas’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti İfade ederek; “Ticaret Borsası olarak çalışmalarımızı her zaman üye memnuniyetini esas alarak gerçekleştirmekteyiz. Borsa Yönetimimizde ve Meclisimizde görev yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte özveriyle çalışıyoruz. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı olarak sizlere İlimiz adına gerçekleştirdiğiniz kıymetli yatırımlar için, her daim yanımızda olduğunuz ve desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyoruz. 28 Mayıs Seçimleri öncesi yoğun programınızda yine yanımızda yer alarak bizleri dinliyor, taleplerin çözüm noktasında üzerinize düşen gayreti sarf ediyorsunuz. Gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı memnuniyetimizi ifade ediyor, ziyaretinizden dolayı minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

Meclis Başkanı Birol Çetin ise malumunuz olduğu üzere, 14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Seçimleri gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, seçilen Milletvekillerimize başarılar diliyorum. Bizler iş dünyası temsilcileri olarak vatandaşlarımızın sağduyu ve demokratik olgunlukla seçimi tamamladıklarını düşünüyor, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin de aynı ferasetle tamamlanacağına inanıyoruz” dedi.

Meclis Başkanı Birol Çetin ayrıca AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan’a bugüne kadar Çanakkale’ye kazandırdıkları değerli yatırımlar ve kıymetli projeler için teşekkürlerini sundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, ise ev sahipliğinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin’e teşekkür etti. Çanakkale'nin bir tarım kenti olduğunu vurgulayan Bülent Turan, tüm çalışmalarımızda, tüm yatırımlarımızda tüm kurumlarımızın, bu 'tarım kenti' vasfını koruyarak adım atması gerektiğini belirtti. Bülent Turan Çanakkale Ticaret Borsası ile sürekli iletişim halinde olduğunu, Borsanın Çanakkale tarımına ve tarıma dayalı sanayisine yönelik çalışmalarını yakinen takip ettiğini ve her zaman yanlarında olacağını ifade etti.

Ziyarette ayrıca ilimizin vizyon projeleri, 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantı yolları ile Asos ve Troya tünelleri, Ezine Gıda ihtisas OSB, Çan Karma OSB, Ayvacık Jeotermal Seracılık TDSİOSB ve Küçükbaş Hayvancılık OSB projeleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.