ÇTB'den Üye Turu

ÇTB

Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti, yaşanan talep ve sorunların öğrenilerek çözüm önerisi geliştirilmesi amacıyla yaptığı üye ziyaretlerine bu hafta Merkez Üyelerle devam etmekte.

Üye ziyaretlerine hız kesmeden devam eden ÇTB Yöneticileri mümkün olduğunca çok üyeyi iş yerlerinde ziyaret ederek taleplerini dinliyor. Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan heyet, Merkez üyelere ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, üyelerin talep ve sorularını dinledi. Borsa faaliyetlerine ve güncel sosyal ve ekonomik konulara ilişkin değerlendirmeler yapılarak, Borsanın yürüttüğü faaliyetler, ilin ve bölgenin gelişmesine katkı sağlamak üzere yaptığı çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Başkan Deniz üyelerle yaptıkları görüşmelerde, ekonomiye ve istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek, üyelerin ve iş dünyasının yararına Borsa çalışmalarının katlanarak sürdürüleceğini ifade etti.