Cilasın Son Yolculuğuna Uğurlandı?

Cilasın Son Yolculuğuna Uğurlandı?

Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeliyken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle aramızdan ayrılan Mustafa Emir Cilasın için Çanakkale Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Mustafa Emir Cilasın için düzenlenen törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Belediye personeli ile Cilasın´ın ailesi ve yakınları katıldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, törende yaptığı konuşmada ?Tam da sözün bittiği yerdeyiz. Ne dersek diyelim, Emir´i anlatmaya yetmez. Bu kadar çalışkan bir genç görmedim. Topluma yararlı olmak için, gençlere yararlı olmak için canı gönülden çalıştı. Belediyeye gelmeden önce de aynı tempoda çalışıyordu, belediyede de aynı temposunu muhafaza etti. Görünmezdi, bilinmezdi, ama yaptıkları çok önemli işlerdi. Topluma ve özellikle de gençlere yönelik yaptığı çalışmalar unutulmayacaktır. Ben tekrar ailesine, sevdiklerine, akrabalarına ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum. Emir kardeşimizin mekânı cennet olsun? dedi.

Mustafa Emir Cilasın, Belediye önündeki törenin ardından Yalı Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Sonrasında Cilasın için Yalı Hanı önünde tören düzenlendi. Cilasın, buradaki törenin ardından Yeni Mezarlığa defnedildi.

Ani vefatıyla büyük üzüntü yaratan değerli çalışma arkadaşımız Mustafa Emir Cilasın´a Allah´tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz?