Çiğ Köftenin Lideri ?Oses´

Çiğ Köftenin Lideri ?Oses´

Genç girişimciler Türkiye ve Avrupa´nın aranılan lezzeti Oses Çiğ Köfte zincirine Çanakkale´de bir halka daha ekledi

Türkiye´de 55 ilde 600´ü aşkın şubesi ile çiğ köfte pazarında liderliğini elinde tutan ve Almanya ve Çin´deki fabrikaları ile dünyaya açılan ?Oses´ çiğ köfte şube zincirine Çanakkale´de bir halka daha eklendi. Ayrıcalıklı çiğ köfte lezzetini Çanakkaleliler ile buluşturan ve açtıkları şube ile hizmet vermeye başlayan genç iki girişimci Burak Kılıç ve Yiğit Devrim, İnönü Caddesinde yeni bir şubeyi daha hizmet zincirine ekledi.

?Oses Çiğ Köfte´ nin yeni şube açılışı, firmanın kurucusu Osman Yaşar´ın katılımı ile geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirildi. Açılışa Çanakkaleliler yoğun ilgi gösterdi. Türkiye´de olduğu gibi Çanakkale´de de giderek büyüyen pazarda talebe cevap verebilmek için bir atılım daha yapan Burak Kılıç ve Yiğit Devrim tarafından açılan İnönü Şubesi, gerek mekana gelecek müşterilerine gerekse telefon ile verilecek sipariş verecek müşterilerine hizmet verecek.

Çanakkale´nin en işlek caddelerinden İnönü Caddesinde kapılarını müşterilerine açan ve Türkiye´deki ilk 100 Franchise firması arasında yer alan Oses Çiğ Köfte´nin açılışına katılan firmanın kurucusu Osman Yaşar, genç işletmecileri bu yeni girişiminden dolayı tebrik etti. Yaşar, Oses Çiğ Köfte´nin Frankfurt Almanya´da düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi´nde (Europen Quality Summit) 2013 Avrupa Kalite Ödülü´ne layık görüldüğünü ve böylece sektöre kattığı ilklere bir yenisini daha eklediğini belirtti.

Çiğ köftenin, ilk zamanlarda el ile yoğrulduğunu ve çok az bir kitleye ulaştığını belirten,  bu lezzeti daha fazla insana ulaştırmak istediklerini ifade eden Osman Yaşar, çiğ köfte makinesini kullanmaya başlayarak, üretim kapasitesini arttırdıklarını ve sanayileşmenin ilk adımlarını attıklarını vurguladı. Yaşar, Markalaşma yolunda ilerleyen OSES´in, açılan ilk şubeyle çiğ köfte sektöründe bir ilke daha imza atmış olduğunu, el değmeden üretim, sağlıklı ve hijyenik koşullar ve OSES´in benzersiz lezzeti taleplerin artmasını sağladığını ve yeni şubeler açılmaya devam ettiğini kaydetti.

Daha sonra, sektör için büyük bir adım olan, AB standartlarında, ilk çiğ köfte fabrikası kurulduğunu ve fabrikasyon üretim, kalite standartları ve benzersiz lezzeti ile OSES´in bugün, 55 ilde 600´ü aşkın şubesiyle hizmet vermekte olduğunu belirten Osman Yaşar, Çanakkale´de de genç iş ortakları ile birlikte büyümeye devam etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

?Türkiye´deki liderliğini tüm dünyaya taşımak vizyonuyla büyümeye devam eden OSES çiğ köfte, yeni şubeleri ile büyümeye devam etmektedir. Oses son olarak, Almanya ve Çin´de açılan iki fabrikayla sektörde yine bir ilki gerçekleştirmiş oldu. İlk dış yatırımı yapan ve bu iki ülkede fabrika kuran Oses, yurt dışı şubelerini de arttırmayı sürdürüyor. Oses çiğ köfte, Frankfurt Almanya´da düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi´nde (Europen Quality Summit) 2013 Avrupa Kalite Ödülü´ne layık görüldü. Böylece sektöre kattığı ilklere bir yenisini daha ekledi?