Chp´li Başkanların Foça Buluşması

Chp´li Başkanların Foça Buluşması

Çanakkale´nin CHP´li Belediye Başkanları Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan´ın organizasyonu ile hafta sonu biraraya geldi. Başkanlar Foça´da gerçekleştirilen eşli buluşmada, gündeme dair ve işbirliği konularını ele aldılar.

Çanakkale´nin CHP´li Belediye Başkanlarının geleneksel hale getirdikleri buluşma bu kez Küçukkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan´ın organizasyonu ile il merkezi dışında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ´ın ev sahipliğnde gerçekleştirildi.

 

Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisi´nde gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale CHP İl Başkanı Nejat Önder ile birlikte katılan Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça gündeme dair ve yerel yönetim konularında durum değerlendirmesi yaparak görüşlerini dile getirdiler. Bu ayki buluşmaya mazeret bildiren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz katılamadılar.