CHP HEYETİNDEN İŞ DÜNYASI TURU

CHP HEYETİNDEN İŞ DÜNYASI TURU

CHP İstanbul Milletvekili Av. Zeynel Emre, CHP Parti Meclisi Üyeleri Av. Bedirhan Berk Doğru ve Mesut Metin, İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergün, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak faaliyet alanımız olan Merkez ilçe ile birlikte toplam 10 ilçemizde hizmet veriyoruz. Her türlü siyasi görüşe sahip üyelerimiz var. Ortak paydamız Çanakkale’mizin gelişimi ve kalkınması olduğu ve kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu olduğumuz için her zaman siyaset üstü bir kurum olarak düşüncelerimizi dile getiriyoruz ve özellikle liyakat esasına vurgu yapıyoruz. Hizmet için var olan kurumlarda liyakat esasına dikkat edildiğinde ben inanıyorum ki başta bürokrasi olmak üzere pek çok sorun kendiliğinden çözülmüş olacak. Liyakat esasına uyulmadığında ise bugün ne yazık ki örneklerini görüyoruz sistem kilitleniyor, hizmet bir ya da bir kaç kişinin iki dudağına bakıyor. Çanakkalemize ve Ülkemize hizmet için çalışan ve çalışacak tüm kişi ve kurumlarla işbirliğine her zaman hazırız. Bugün Sayın Vekillerimize de bu misyon ve vizyon çerçevesinde görüşlerimizi aktardım. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.