CHP EFSANELERİ BİGA'DA

CHP EFSANELERİ BİGA

Cumhuriyet Halk Partisinin efsane ismi Ahmet Küçük ve Cenk Vural Yurdatap Biga ilçesine bağlı köylere ziyarette bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini ihmal etmeyen CHP'nin efsane ismi 20, 22 ve 23. Dönem Milletvekili Ahmet Küçük, CHP Milletvekili Aday Adayı ve parti gönüllüsü Cenk Vural Yurdatap Biga ilçesine bağlı Bekirli, Değirmencik ve Aksaz köylerini ziyaret etti. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Küçük ve Yurdatap, ‘’ Bu coşkuyu gördükçe kazanacığımıza olan inancımız daha da artıyor. Size söz 14 Mayıstan sonra ülkeye baharı getireceğiz" dediler.

‘’ÇİFTÇİMİZ RAHAT BİR NEFES ALACAK’’

Köy gezilerinde vatandaşlara seslenen Yurdatap, CHP iktidarında çiftçiler için hayata geçirilecek olan projeleri anlattı. Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye oy istedi. Yurdatap ziyaretler esnasında yaptığı açıklama da ‘’ Çiftçi kardeşlerimiz hiç merak etmesin. Bizim iktidarımızda; mazot, gübre, tarım ilacı ve sulama elektriğini düşünmeyeceksiniz. Siz üreteceksiniz biz de destekleyeceğiz. Çiftçimiz rahat bir nefes alacak’’ ifadelerini kullandı. Yurdatap seçimlere kısa bir süre kaldığını, elini sıkmadığı hemşehrisi kalmayana kadar çalışacağını ifade etti. 

İLK OYUM CHP’YE

Ziyaretleri sırasında 18 Yaşında bir genç ile karşılaşan Yurdatap ve Ķüçük gençlerden de tam destek aldı. İlk kez oy kullanacağını belirten genç seçmen, seçimlerde oyunu CHP'den yana kullanacağını belirtti.

SORUNLARI BİLİYORUZ 

CHP 20,22 ve 23. Dönem Milletvekili Ahmet Küçük ise yaptığı degdeğerlendirmede; " Hemşehrilerimizle sohbet ettik. Projelerimizden bahsettik. Kadirşinas halkımız bizi dinledi ve destek vereceğini ifade ettiler.  Çanakkale'de halk unutulmuş, sorunlar pas pas altı edilmiş. Nereye gitsek yığınla sorunla karşılaşıyoruz. Halkımız bize umudun CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu tekrardan söyledi.  Bize duyulan güveni asla boşa çıkarmayacağız. Herkes için CHP diyoruz” dedi.