CHP ADAYLARINI TANITTI

CHP ADAYLARINI TANITTI

CHP'li Erkek Ankara'da aday tanıtımına katıldı, İmamoğlu ile görüştü

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Ankara'da düzenlenen CHP'nin 31 Mart Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Erkek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

Çanakkale'nin il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının katıldığı CHP'nin aday tanıtım toplantısı Ankara'da gerçekleşti. Tanıtım toplantısı öncesi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek Halk TV canlı yayınına katıldı. Erkek, şunları söyledi:

"Siyasette çok büyük bir onur insanın sokaklarında büyüdüğü, yaşadığı ve yaşayacağı şehre hizmet etmesi. Siyasette en büyük onurlardan biri. Siyaseti halk için yapacağız. Hep öyle yaptık. Belediyecilikte temel ilke kamu yararı olmalı. Birçok proje açıklanabilir ama en önemli proje katılımcı olmak, şeffaf olmak ve hesap verebilir olmaktır. Çünkü  halkın bütçesini kullanıyorsunuz. Onun her kuruşunu hesabını kent halkına vereceksiniz."

"BİRİKİMİMİZİ ÇANAKKALE İÇİN KULLANACAĞIZ"

"Biliyorsunuz ben belediyecilikten geliyorum. 2004 ve 2014 yılları arasında 10 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. Sık sık belediye başkan vekilliği yaptım. Sosyal demokrat belediyecilik Çanakkale'de de devam edecek. 10 yıl belediye meclis üyeliği, 8 yıl milletvekilliği, vekilliğimizin 5,5 yılı genel başkan yardımcılığında geçti. Birikimlerimizi Çanakkale'ye hizmet için ve yerel demokrasiyi güçlendirmek için kullanacağız."

CHP'li Erkek açıklaması sonrası CHP'li diğer belediye başkan adayları ile birlikte sahneye çıkarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

EKREM İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Tanıtım toplantısı sonrası Erkek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Görüşmesine ilişkin açıklama yapan Erkek, "Aday tanıtım toplantımızda Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldik. Boğazlarıyla dünyanın en güzel şehirleri Çanakkale ve İstanbul’da önümüzdeki dönem her şey daha da güzel olacak. Birlikte çalışmak için biz hazırız." dedi.