Chp Kepez Örgütü Başkent Yolcusu

Chp Kepez Örgütü Başkent Yolcusu

Parti grubuna katılacak CHP Kepez Örgütü Çanakkale´nin önemli sorunlarına dikkat çekecek

CHP´nin Kalesi olarak bilinen Kepez Beldesinde istikrarlı ve başarılı çalışmaları ile dikkatleri çeken Belde Örgütü, düzenledikleri gezi kapsamında gidecekleri Ankara´da bir dizi çalışma ve ziyaretler gerçekleştirecek.

 

CHP´nin başarılı Belde Başkanı Birol Arslan yaptığı açıklamada CHP Kepez Belde Başkanlığı olarak CHP Çanakkale Milletvekilleri ile birlikte 31 Ekim 2016 pazartesi akşamı yola çıkarak 01 Kasım salı günü Ankara´da olacakları bir gezi düzenlediklerini duyurdu. Başkan Arslan örgüt üyeleri ile birlikte Ankara´da ilk olarak Anıtkabir´e bir ziyaret gerçekleştireceklerini ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün mozolesine çelenk koyup saygı duruşunda bulunacaklarını, ardından rehber eşliğinde Anıtkabir´in müstesna alanlarını ziyaret edeceklerini belirtti.

 

CHP Kepez Belde Örgütü Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisine geçerek burada gerçekleştirilecek olan CHP Grup toplantısına katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun parti grubuna hitabını izleyecek. Belde Başkanı Birol Arslan, belde örgütü olarak burada hazırlayacakları pankart ve dövizler ile Kazdağları altın madencilerine, Biga Yarımadasındaki Termik Santrallere ve Çanakkale´nin sorunlarına dikkat çekeceklerine vurgu yaptı. Arslan düzenleyecekleri geziye destek veren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´a, CHP Çanakkale Milletvekilleri  Muharrem Erkek ve Bülent Öz´e ve Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar´a teşekkür etti.