Centilmen Bodrum

Centilmen Bodrum

Maç öncesi ve maç sonrası konuksever davranışları ile takdir topladılar

Çanakkale Dardanelspor pazar günü lider Bodrumspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği zor maçta ortaya koyduğu başarılı futbol ve sergilediği müthiş mücadele ile takdir topladı. Maçın her bölümünde üstün oynayan ve özellikle 75.dakikadan sonra sahada 10 kişi kalmasının ardından skor üstünlüğünü 3-1´e taşıyan kırmızı beyazlar Bodrumspor taraftarlarından da alkış aldı.

Maçtan önce tribünlere davet ederek "Hoşgeldiniz" sloganları ile karşıladıkları Çanakkale Dardanelspor´u maçtan sonra da sergiledikleri futbol ve elde ettikleri galibiyet için alkışlayan Bodrumspor  taraftarları sergiledikleri centilmence davranışları ile takdir topladı.

 

Çanakkale Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen, gerek maç öncesi ve maç sonrası kendilerine yakın ilgi gösteren Bodrumspor yöneticilerine gerekse statta centilmence tavır sergileyen Bodrumspor taraftarlarına teşekkür borçlu olduklarını söyledi. Önen "Bodrumspor yönetimi, takımı ve taraftarları ile örnek bir tavır sergilemişlerdir. Ülkede tüm kulüplerin böyle olgun ve centilmence tavır sergilemelerini arzu ediyoruz" dedi.