ÇATOD´dan Borsa´ya Ziyaret

ÇATOD´dan Borsa´ya Ziyaret

Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer ve beraberindeki heyet, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kaya Üzen, Başkan Aydeğer ve beraberindeki heyete teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Üzen, İlimiz turizm sektörünün temsilcisi ve iş dünyasının güzide kuruluşlarından olan Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği Başkanlığına yeniden seçilen ÇATOD Başkanına Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olarak tebriklerini sundu. Başkan Üzen ayrıca, ?İlimiz ekonomisinin gelişimi adına bu güne kadar Valiliğimiz önderliğinde birçok projede yer aldık, bundan böyle de memnuniyetle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz?dedi.

Ziyarette, ilimizde en önemli sektörler olan Tarım ve Turizm sektörlerinin sinerjisi görüşüldü. Çanakkale´nin sahip olduğu tarihi, doğal ve turistik zenginliklerin ele alındığı ziyarette, 2020 yılında Çanakkale´nin hem turizm potansiyelinin, hem de gıda potansiyelinin ön plana çıkartılması ve daha etkin tanıtımıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. 

Görüşmede ayrıca Çanakkale Ticaret Borsası ve ÇATOD ortaklığı ile gerçekleştirilmesi planlanan projeler üzerinde duruldu.

Başkan Armağan Aydeğer de Başkan Üzen ve Yönetimine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, İlimizin gelişimi adına Çanakkale Ticaret Borsası ile beraber çalışmaktan memnuniyet duyacağını, her zaman yakın diyolog ve işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Sohbet şeklinde geçen ziyaret, hediye takdimi ile son buldu.