Çanlı Süt Üreticileri Arslan´la devam dedi

Çanlı Süt Üreticileri Arslan´la devam dedi

Çan Süt Üreticileri Birliği´nin seçimli genel kurul toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Çan Süt Üreticileri Birliği´nin 2018 yılı Genel Kurul Toplantısı Çan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi. 2 adayın yarıştığı Genel Kurulda mevcut başkan Harun Arslan yeniden başkanlığa seçildi.

Çan Süt Üreticileri Birliği Genel Kuruluna Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Nazlım, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Belma Türe, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ünsal Dirlik, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emin Görgün, İyi Parti Çan İlçe Başkanı Zeki Yılmaz, köy muhtarları ve Çan Süt Üreticileri Birliği üyeleri katıldı.

Divan heyetinin belirlenmesi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Çan Süt Üreticileri Birliği´nin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu.

Çan Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Arslan, Genel Kurulun açılışında yaptığı konuşmada:? Bizler Yönetim Kurulu üyeleri olarak sizden gördüğümüz destekle birlik çalışmalarını gece gündüz demeden, çok büyük bir özveri ve azimle bugüne kadar yürüttük. Bundan sonra da yürüteceğimizden hiç kimsenin en küçük bir şüphesi olmasın? dedi. Üyelerin desteklerden yararlanmasını sağladıklarını belirten Arslan, üyelerini mağdur etmediklerini söyledi.

Faaliyet Raporu´nun okunmasının ardından Denetleme Kurulu Faaliyet Raporu okundu. 2017 yılı Bilanço ve gelir gider cetvelleri okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Ardından Yönetim ve Denetleme Kurulları ayrı ayrı yapılan oylamalarda oybirliğiyle ibra edildi. Çan Süt Üreticileri Birliği Genel Kurulu´nda 2018 yılı giriş ve yıllık üyelik aidatları da belirlendi. Giriş ücreti ve yıllık üyelik aidatları verilen teklif kabul edilerek 205 TL olarak belirlendi.  Başkan adayları Harun Arslan ve Ali Can yaptıklarını ve yapacaklarını üyelere anlattılar.

Dilek ve temenniler bölümünün ardından mevcut başkan Harun Arslan ve Eski birlik başkanı Ali Can listeleri oy kullanmak için yarıştı.  Genel Kurul sonunda birliğe yeni katılan kooperatiflerin başkanlarıyla köy muhtarlarına plaket törenine geçildi.

Beyaz listeyle Harun Arslan ve eski Birlik Başkanı Ali Can kırmızı listeyle oy kullanmak için yarıştı. 173 oyla Harun Arslan yeniden Çan Süt Üreticileri Birliği Başkanı seçildi. Ali Can ise 43 oy aldı. 1 adet geçersiz oy ile toplamda 217 oy kullanıldı