ÇAN'DA SIR KAZA (!)

ÇAN

Çan da meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasındaki araçlardan biri olan lüks otomobilin Belediye Başkanı Harun Arslan'a ait olduğu, kaza ile ilgili bir çok şüphenin kafaları karıştırdığı ileri sürüldü.

ÇAN BU KAZAYI KONUŞUYOR…

Çan ilçesinde iki aracın karıştığı maddi hasarlı trafik kazası ile ilgili ortaya atılan iddialar ilçe kamuoyunda Gündem oldu. Kazaya karışan araçlardan birinin Çan Belediye Başkanı Harun Arslan'a ait olduğu belirtilirken, kazayı kendisinin yapıp yapmadığına ilişkin soru işaretleri olduğuna dikkat çekildi. 

KAZAYI ARSLAN MI YAPTI? 

İki aracın ciddi maddi hasar aldığı kaza sonrası, kaza anında direksiyondaki kişinin Harun Arslan'ın olup olmadığına ilişkin şüpheler olduğu ileri sürüldü. İddialara göre lüks otomobili Çan Belediye Başkanı Harun Arslan kullanıyordu ve yine iddialara göre Arslan kazanın ardından bir başkasının aracı kullandığına yönelik ifade verdiği, o kişinin de damadı olduğu öne sürüldü. 

"ARSLAN ALKOLLÜ MÜYDÜ?" 

Kaza sonrası ilçe kamuoyunda farklı yorum ve değerlendirmeler gündeme geldi. İddialara göre Çan Belediye Başkanı Harun Arslan'ın kendi otomobilini kullandığı ve kendisi alkollü olduğu için kaza esnasında  aracı kullananın kendisi olmadığı senaryosu için bir başkasının otomobili kullandığı izlenimi verildiği ileri sürüldü. 

“ARAÇ SAKLANIYOR MU” 

Öte yandan kazadan sonra Harun Arslan'a ait lüks otomobilin ilçe merkezi dışında bir çiftlikte saklandığı, bu çiftliğin de Harun Arslan'a ait olduğu ileri sürüldü. İddialara göre tüm bu senaryonun pert olan aracın sigorta şirketinden karşılanmasına yönelik kurgulandığı öne sürülüyor.