Çanakkale´ye Uluslararası Ödül

Çanakkale´ye Uluslararası Ödül

Gökçeada Lise Kampüsü mimari projeleri geçtiğimiz senelerde Çanakkale Valiliği himayesinde ve Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Ulusal çaplı mimari proje yarışması sonunda hazırlanmıştı.

Aynı proje için Dünyanın sayılı proje ödüllerinden olan "Cityscape 2016 Dubai" yarışmasına geliştirici-yatırımcı Çanakkale Valiliği ve Mimari Tasarımda PAB Mimarlık olarak katılınmış ve 06.09.2016 gala gecesinde açıklanan sonuçlarda; tasarımda taşıdığı kriterlere övgü alarak 1. derecesiyle ödüllendirildi. 

Gökçeada Lise Kampüsü Projelerinin hazırlatılması aşamasında bugüne değin büyük katkıları olan proje döneminin Çanakkale Valisi Sayın Ahmet ÇINAR, önceki İl Özel İdaresi Genel Sekreteri  ve şuanki Milletvekili  Ayhan GİDER, Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı Özcan DUMAN, Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Muzaffer DAĞLAR ve teknik ekibi ile jüri asil üyeleri Mimar Ömer Selçuk BAZ, Mimar Doğu KAPTAN, Mimar Dürrin Süer KILIÇ, Mimar Sevil URAL, Mimar İsmail MORKOÇ ve Yedek Jüri Üyeleri Mimar Serap ÖBEKÇİ, Mimar Emel SEL, İnşaat Yüksek Mühendisi Onur Okhan GÜLEÇ  ile ödüle hayat veren Proje Tasarımcısı PAB Mimarlığa teşekkür edildi.