Çanakkale´ye Milli Gurur

Çanakkale´ye Milli Gurur

Bulgaristan´da ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip Milli Marşımızı gurur ile okuttular

Bulgaristan´ın Plovdiv kentinde düzenlenen Uluslararası Plovdiv Cup Aerobik Jimnastik Yarışmasında Türkiye´yi temsil eden Çanakkale Erken Sanat Spor Akademisi ve Gençlik Kulübü sporcuları önemli bir başarıya imza attı. 7 ülke takımlarının katıldığı şampiyonada Ekin Zeren Fırat ve İsmail Yağız Altıparmak çiftlerde birincilik elde ederek ay yıldızlı bayrağı göndere çektirdi ve Milli Marşımızı çaldırdı.

 

Uluslararası yarışmada Ekin Zeren Fırat tek bayanlarda, İsmail Yağız Altıparmak ise tek erkeklerde 3.cülüğü elde ederek önemli bir başarı elde ettiler. Bulgaristan´da başarılı bir performans sergileyen Ekin Zeren Fırat,  Sıla Alabak ve İsmail Yağız Altıparmak trio gruplarda da 4.üncü oldu.

 

Uluslararası önemli bir başarıya imza atan Çanakkale Erken Sanat Spor Akademisi ve Gençlik Kulübü olarak Türkiye´yi başarı ile temsil eden sporcuları bu yarışmaya hazırlayan Ömür Koçak 3 yıldır yarıştıklarını ve Çanakkale´ye bu dalda ilk kez uluslararası bir başarı yaşattıkları için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Koçak ?benim için en büyük gurur. 6 senelik meslek hayatımda milli marsımızı gururla okuttuk. Çok caba sarf ettik ve karşılığının alınmaya başladığını görmek büyük mutluluk? dedi.