ÇANAKKALE’NİN YILDIZI PARLAYACAK

ÇANAKKALE’NİN YILDIZI PARLAYACAK

Çanakkale Kum Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Pazarbaşı, sezonu ve Çanakkale turizmini turizm yazarı Halil Öncü'ye değerlendirdi.

Pazarbaşı yaptığı açıklamada,  turizmin daha da ileriye gideceğini, bu süreçte özellikle Çanakkale’nin yıldızının daha fazla parlayacağına inandıklarını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:

Umutlarımız devam ediyor!

“2023 yılına heyecan ile girmiştik. Tabi turizmde heyecansız gün yok. Bu arada depremin oluşu, seçim atmosferine girişimiz biraz bu heyecanımız kırsa da, umutlarımız devam ediyor. Türkiye’de biz her şeyin güzel olacağını, turizmin daha da ileri gideceğini, özellikle Çanakkale ‘nin yıldızının daha fazla parlayacağına inanıyoruz.”

Çanakkale herkesin görmesi gereken, yaşaması gereken bir İl diye düşünüyoruz!

“Çanakkalemiz hem Türkiye açısından, Cumhuriyetimizin 100.yılında ülkemizin yıldızı olacağını düşünüyoruz.  Bununla birlikte Çanakkale her zaman tarihten gelen, tarihi devam ettiren, insanların tercih ettiği bir destinasyon. Çanakkale ayrıca, hem tarihi, hem doğası ile , hem denizleri ile , plajları ile, yiyeceği içeceği ile, peynirinden peynir helvasına, zeytinine, zeytinyağına kadar her şeyi ile ekolojik bir de alan. Bu açıdan da biz turizmciler, insanların bizi çok daha fazla tercih edeceğini düşünerek, umutlarımızı sürdürüyoruz.  Ayrıca bölgede yapılan yeni yollar, Kazdağları’ndaki tünellerimizin açılması, otobanlar ile 1915 Çanakkale Köprüsünün açılması hem iyi bir reklam hem de Çanakkale’ye ulaşım daha kolay oldu. Özellikle bu yollar ile Anadolu’nun bölgeye bağlanmasından sonra, ulaşım anlamında denizlerimizi de iyi kullanabilirsek Çanakkale turizmde daha başarılı olur. Herkesi Çanakkale’ye bekliyoruz. Çanakkale herkesin görmesi gereken, yaşaması gereken bir İl diye düşünüyoruz” diye konuştu.