Çanakkale´nin Sultanları Görücüye Çıktı

Çanakkale´nin Sultanları Görücüye Çıktı

Avrupalı Sultanlar düzenlenen nezih program ile Çanakkale´ye tanıtıldı

Çanakkale´yi önümüzdeki sezon hem Türk Kadın voleybolunun en üst klasmanı olan Sultanlar Liginde hem de Avrupa Balkan Kupasında temsil edecek Çanakkale Belediyespor´un tanıtım programı Çanakkale Belediyesi Spor Merkezinde düzenlendi.

 

2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Çanakkale´de sürdüren Boğazın Sultanları yeni kadrosu ile Çanakkale´ye tanıtıldı.Tanıtım programına CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Çanakkale Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan ve yönetim kurulu üyeleri, sponsor firma temsilcileri, Belediyespor çatısı altında spor yapan branşların Türkiye çapında derece yapmış başarılı sporcuları, Antrenörler ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan ve kulübün kuruluşundan bu yana faaliyet ve başarılarından derlenen özel sinevizyon gösterisinin izlenmesi ile devam eden tanıtım programı Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan ın konuşması devam etti. Güneşhan Çanakkale Belediyespor´un bir çok dalda önemli başarılar elde eden bir kulüp olduğunu bünyesinde 2 bine yakın çeşitli yaş grubundan sporcunun amatör ve profesyonel sporcunun spor yaptığını belirtti. Başkan Güneşhan Çanakkale Belediyespor´un gücünü halktan ve sponsor desteklerinden aldığını belirterek kulübe destek olan tüm unsurlara teşekkür borçlu olduklarını kaydetti.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Belediyespor olarak bir çok başarılara imza atan sporcu ve takımları tebrik ettiğini belirterek, bu başarıları katkıları ile destekleyen tüm sponsorlar,  kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Belediye olarak Çanakkale´nin yaşanılır bir kent olması için çaba sarf ettiklerini, spor alanında da mütevazı bütçeler ile kentin spor dinamiklerini ayakta tutma ve Çanakkale´nin spor kenti olması yönünde de adımlar atmaya devam edeceklerini kaydetti. 3 yıldan bu ana bayanlar voleybol liginde üst düzeyde mücadele eden takımın alkışlanacak bir başarı sergileyip ay yıldızlı forma ile Balkan Kupasında Türkiye´yi temsil etme başarısının Çanakkale´ye kazandırılmasını önemsediklerini ve bundan gurur duyduklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Belediyespor forması ile jimnastik, yüzme ve atletizmde Türkiye klasmanında şampiyon ve iyi dereceler alan sporculara altın hediye edildi. Programda kulübün kurucusu merhum Belediye Başkanı Orhan Uğur adına programın özel konuklarından eşine de özel plaket takdim edildi.

 

Tanıtım programı daha sonra Voleybol takımının teknik heyeti ve sporcuların ın tek tek tanıtımları ile son buldu.