Çanakkale´nin Gelişen Yüzü Şekillendiriyor

Çanakkale´nin Gelişen Yüzü Şekillendiriyor

İlhamını geçmişten alan tasarımları modern çizgilerle birleştiren Part Time Decoration, Çanakkale´nin mimarlık alanında hızla gelişen yüzünü şekillendiriyor.

Dekorasyonda modern çizgileri, kadim ama tutkulu tarzlarla birleştiren ?Part Time Decoration´ın kurucusu Pınar Taşar, son yıllarda büyük ölçekli dekorasyon projelerine imza attıklarını söyleyerek otel, restoran ya da bistro gibi mekanlara stil geliştirdiklerini belirtti. Bundan 15 yıl önce sektöre girdiği yıllarda ev, ofis, corner mağazalara çalıştıklarını anlatan Çanakkaleli dekoratör Pınar Taşar, ?Otel, restoran gibi mekan tasarımları ağırlıklı yönleriyle duygusal açıdan bizi daha fazla besliyor. Bunun yanı sıra tabi ki ev ve ofis de yapıyoruz ama seçici olmaya da özen gösteriyoruz? dedi.

Hemen her mekanın ürünlerine ve bazı zamanlarda da projenin içeriğine göre ?Part Time Design´ markası ile kendi tasarladığı ürünleri kullandığını vurgulayan Pınar Taşar, büyük ölçekli mekanlar açısından Çanakkale´nin gelişen vizyonunun son derece keyifli bir çalışma alanı oluşturduğunu belirtti. Taşar ?Yeniliklere açık yüzüyle bu kent her an değişen, iş dünyasının gelişen modelleriyle paralel uyum gösteren bir profil oluşturuyor. Çanakkale´de teknoloji ve yaşam stillerinin değişimini yakından takip edebildiğimiz ve uygulayabildiğimiz alanlar olması müthiş ve biz bu dinamiği çok seviyoruz? diye konuştu. Tüm işleyişin kusursuz olması için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden dekoratör Pınar Taşar, kendileri için müşteri memnuniyetinin ilk sırada olduğunu söyledi. Taşar, bu nedenle önce kağıt üzerinde dekorasyonun tüm detaylarını çözmeden işe başlamadıklarını ve bu tavrı prensip haline getirdiklerini kaydetti. Kurumsal şirket profilinden ödün vermediklerini ve tüm işleyiş süresince işlerini birebir kendisinin takip ettiğini belirten Taşar, uygulayıcı ekiplerini de özenle seçtiğini dile getirdi. Taşar, son bir yıl içerisinde tamamladığı ve devam eden projelerine ilişkin şunları söyledi: ?Çanakkale´de son bir yıl içinde tamamlanan ve devam eden projelerimiz arasında Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Misafir Oteli, Troia Stones Showroom, Ermin Residance, Kıyı AVM Kıyı SeafoodRestaurant, Şımarık Bistro, özel bir öğrenci yurdu için 200 m2 alanda ?yemek pazarı´ konseptli bir restoran ve bir okul fuayesi yer alıyor. Kentteki büyük çaplı müteahhitfirmalara da danışmanlık hizmeti veren?Part Time Decoration´, böylece yaşam alanlarında kalitenin arttırılmasına da destek veriyor.?