Çanakkale´nin Firmasından Çanakkale´nin Takımına Jest

Çanakkale´nin Firmasından Çanakkale´nin Takımına Jest

Çanakkale Belediyespor´un Avrupa serüvenine ulaşım desteği verdi

Voleybol bayanlarda Çanakkale´yi Türkiye´den sonra Avrupa arenasında da başarı ile temsil eden Çanakkale Belediyespor´a özel firmalardan destekler geliyor. Kuruluşundan bu yana "Çanakkale´nin firması" sloganı ile yolcu taşımacılığı ve turizm sektöründe ayrıcalıklı hizmetleri ile kentin önemli marka değeri haline gelen Truva Turizm de Çanakkale Belediyespor´un Avrupa Kupası seyahatlerine ulaşım sponsoru oldu.

Çanakkale´nin firması Truva Turizm, CHEV CHALLENGE Kupasında 10 Ocak tarihinde Bulgaristan´ın Sofya kentinde Levski Sofia takımı ile 16´lı grupta tur mucadelesi verecek Çanakkale Belediyespor´un sporcu ve taraftar kafilesi için duyarlı bir karar vererek ulaşım desteği sağlıyor. Tenedos Seyahat Acentesi´nin Çanakkale Belediyesi´nin katkıları ile düzenlediği Bulgaristan turuna otobüs tahsis eden Truva Turizm bu jesti ile Çanakkale´nin sporuna ve tanıtımına anlamlı bir katkı sağlamış oldu.
 

Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç 4 sezondur Dünya voleybolunun önemli ve prestijli liginde başarı ile mücadele eden Çanakkale Belediyespor´un kentin tanıtımina ciddi katkılar sağladığını belirterek bunu önemsediklerini söyledi. Çanakkale´nin turizmde kalkınması kapsamında üst düzeyde spor organizasyonlarının da önem arzettiğine dikkat çeken Kılıç, bu organizasyonlarda kente gelen takimların ve taraftarlarının kent ekonomisine de ciddi katkilar sağladığını vurguladı. Kılıç "Bu başarıları her zaman desteklemekle yükümlüyüz. Bu kentte iş ve ticaret yapıyoruz. Sosyal sorumluluk anlaminda her zaman olduğu gibi bundan sonra da desteklerimizi sürdürmeyi görev bileceğiz" dedi.