4.Üniversitesini De Bitirdi

4.Üniversitesini De Bitirdi

Çanakkale´de başarıları ile takdir toplayan Gökhan Bayram bir okul daha bitirerek rekora koşuyor

Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi (ÇOMÜ)´nde Hocalık yapmakta olan ve bunun dışında verdiği hitabet dersleri, yazdığı kitaplarıı ve ünü Türkiye sınırlarını aşan başarılı sunuculuğu ile takdir toplayan Gökhan Bayram, çok şey sığdırdığı yaşamında bir rekora da imza attı. Bayram Hocalık yapmakta iken tüm bu başarılarına akademik kariyerinde 4´üncü okulunu bitirmeyi de ekledi.

Çanakkale´de tarih bölümünden mezun olarak bitirdiği Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi´nde 1999 yılında Akademisyen olarak göreve başlayan Gökhan Bayram, daha sonra Kamu Yönetimi ve Halkla İlişkiler bölümlerini de başarı ile tamamladı. Bayram bununla da yetinmedi ve son olarak bir yandan da eğitim almakta olduğu Yerel Yönetimler bölümünü de başarı ile tamamlayarak bu bölümden de mezun oldu. Bayram önceki gün düzenlenen mezuniyet töreninde diplomasını hocalarından alırken ilk üniversiteden mezun olduğu günkü kadar heyecanlıydı.

Bayram mezuniyet haberini kendi sosyal paylaşım sitesindeki hesabından şu sözlerle duyurdu: ?Hayatın sürekli yenilenmek olduğunu düşünüyorum. Bunun için öğretmen de olsam öğrencilikten vazgeçmiyorum. TARİH bölümü, KAMU YÖNETİMİ bölümü ve HALKLA İLİŞKİLER bölümünün ardından bugünde YEREL YÖNETİMLER (Belediyecilik) bölümünden mezun oldum. Belediyeci olmak için hazırım, sizlere hizmete hazırım?

 

Kısaca GÖKHAN BAYRAM kimdir ?

1999 yılından beri Üniversite hocalığı yapmaktadır. Tarihçi, Kamu Yönetimi Uzmanı ve Hitabet eğitmenidir. Çoğunlukla konuşma konusunda gazetede yazılar yazmakta ve kitaplar yayınlamaktadır.

Tarih, Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Yerel Yönetimler alanlarında üniversite eğitimi almıştır. Ulusal ve uluslararası düzeyde uzmanlar tarafından çoğunlukla iletişim konularında yetiştirilmiştir.

15 yılı aşkın süredir profesyonel sunuculuk yapmıştır. Ülkemizin birçok başbakanı, bakanı, siyasi parti genel başkanı ve iş dünyası tarafından övgüler almıştır. Yaptığı yüzlerce sunuculuk ve sosyal faaliyetleri nedeniyle 150´yi aşkın plaket, şilt ve belgeyle ödüllendirilmiştir.