Çanakkale Ürünleri Antalya´da

Çanakkale Ürünleri Antalya´da

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin (TOBB) desteğiyle ANFAŞ Fuar Merkezinde bu yıl 10´uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, Çanakkale´nin Yöresel ürünlerine ev sahipliği yapıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun teşrifleri ile 10´uncu kez kapılarını açan Yörex Yöresel Ürünler fuarında ÇANAKKALE Çanakkale Ticaret Borsasının organizasyonu ile Ezine Peynirciler Derneği, Çanakkale Arı Yetiştiricileri Birliği ve Çanakkale Ticaret Borsası üyelerinden Mavras Zeytincilik Tarım Ür.Gıda Hay. İhr. İth.San.ve Tic. Ltd Şti, ENS DEN Gıda Tarım San.ve Tic. Ltd Şti, Doğruluk Süt Ürünleri, Karadane Zeytincilik Gıda ve Tarım Ür.Tic.Ltd Şti, NS Sezgin Otomotiv Gıda Tar.İnş.Tur.Nak.Sanayi ve Tic.Ltd Şti yetkililerinin katılımları ile 65 metrekarelik stand ile tanıtılıyor.

23-27 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan YÖREX fuarında ÇANAKKALE Standında, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, İstişare Kurul Başkanı Salamon Halyo ÇTB Fuar sorumluları Gözde Kartal ve Erkal Ata Ezine Peynirciler Derneği Başkan Yardımcısı Ali Öztürk, Dernek Genel Sekreteri Fırat Öğüt, Çanakkale Arı yetiştiricileri Birliği temsilcileri Kübra İleri ve Kadriye Ağlar, Mavras Zeytincilik temsilcisi Melda As, Karadane ve Safiden zeytinyağları temsilcisi Enis Özçin, Doğruluk firma yetkilisi Alp Küçük gelen ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor.

Çanakkale standında Çanakkale´nin Coğrafi işaretli ürünleri olan Ezine Peyniri, Bayramiç Beyazı, Bayramiç Elmasının yanı sıra coğrafi işaret tescili alma niteliğine sahip olan Çanakkale Domatesi, , Gelibolu Sardalyesi, Gökçeada Zeytinyağı, Geyikli Zeytinyağı, Gökçeada Kekik Balı, Ayvacık Karakovan Balı, Lapseki Şeftalisi, Lapseki Kirazı, Yenice Kaypa Biberi, Çanakkale Peynir helvası, Bayramiç helvası, Biga Lokumu, Biga Köftesi, Mevlevi Tatlısı, Süt Reçeli, Domates Salçası vb gibi ürünlerinin tanıtımları gerçekleştiriliyor.