Çanakkale Ticaret Borsası Eğitimleri Devam Ediyor

Çanakkale Ticaret Borsası Eğitimleri Devam Ediyor

Çanakkale Ticaret Borsası üyelerine, meslek komitelerine, meclis üyelerine, genç girişimcilerine düzenlemiş olduğu eğitimlerden sonra bu kezde çalışanlarına yönelik olarak ?İş hayatında Etkili iletişim, Beden dili ve Takım olma? konularında eğitim düzenle

Profesyonel Yaşam Koçu Gonca Türk tarafından Çanakkale Ticaret Borsası Toplantı Salonunda Borsa çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen eğitime Çanakkale Ticaret Borsası Merkez, Ezine İrtibat Bürosu, Gelibolu İrtibat Bürosu, Çan-Yenice İrtibat Bürosunda görev yapan çalışanları katıldı.

2016 yılı eğitim planı kapsamında düzenlenen eğitim ile ilgili değerlendirmede bulunan Genel Sekreter Sevcan Elver ? Kurumların başarılı olabilmelerinin sırrı, öncelikle her çalışanının gerçekten başarılı olabileceği, bilgi, beceri ve yeteneklerini gösterebileceği doğru alanlarda çalıştırabilmek, önlerine mesleki bir vizyon koyarak kariyer gelişmelerine yardımcı olmaktır. Bunun için gerekli olan ana unsur ise, eğitimdir.Başarılı kurumlara baktığımızda başarılarının arkasındaki en önemli gücün eğitim olduğu görülmektedir. Bu düşünceler doğrultusunda bugünde Etkili iletişiminin ve beden dilinin kurumlar için ne kadar önemli olduğunu ve iş dünyasına ne denli katkı sağladığını göz önünde bulundurarak bu eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız? dedi. Elver; ? Bu eğitimde borsamız çalışanları klişeleşmiş tekniklerin dışında mimiklerini, jestlerini ve vücut dilini de kullanarak, üye ilişkileri ile ilgili hocamız vasıtasıyla bilgi edinmiş oldu. İyi bir dinleyicinin özellikleri, iletişimde yapılan hatalar ve etkili iletişim becerileri konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Personelimize, takım olmanın gereklerini düşünmelerini sağlayarak, eğitim süresince iyi bir takım olmak için olması gereken karakter özellikleri ve gerekli aşamalar, ortak hedef belirleme, takım çalışmasında etkin rol dağılımı, takım içi iletişim geliştirilmesi ve etkin karar verme ile ilgili bilgiler paylaşıldı? dedi.