ÇANAKKALE LİONS 29 YAŞINDA

ÇANAKKALE LİONS 29 YAŞINDA

Kentin aktif ve başarılı sivil toplum kuruluşu yeni yaşını düzenlenen eşli toplantı ile mütevazı program ile kutladı

29 yıl önce değerli iş adamları tarafından Çanakkale´de kurulup faaliyetlerine başlayan ve kısa sürede kentin en etkin ve başarılı sivil toplum kuruluşları arasında yerini alan Lions Kulübü, kuruluş yıldönümünü önceki akşam düzenlenen Temmuz ayı eşli yemekli toplantıda kutladı.

Dönem Başkanı Aşkın Değirmenci başkanlığında toplanan Çanakkale Lions Kulübünün Temmuz ayı eşli toplantısına yeni kulüp üye adayları da özel konuk olarak katıldı. Dönem Başkanı Aşkın Değirmenci´nin açış konuşması ve geleneksel ant ile başlayan toplantı daha sonra yapılan konuşmalar ile devam etti. İlk konuşmayı Başkan Aşkın Değirmenci yaptı. Değirmenci konuşmasına, 15 Temmuz sürecinde sağ duyu gösteren ve demokrasiye sahip çıkan tüm kişi, kurum ve kuruluşlar ile Türk Halkına teşekkür ederek ve kulübün yürütmekte olduğu proje ve hizmetlerden bahsederek başladı.

Çanakkale´de özellikle sosyal içerikli birçok özel projeye imza atan Lions Kulübün bu yıl ?Anıtsal Projesi´ olan Belediye Çocuk Merkezinde konuşlanan özel sınıfın dekorasyonu ile ilgili son gelişmeleri üyelere anlatan Başkan Değirmenci, bu projenin kısa sürede tamamlanarak hayata geçirileceğini müjdeledi. Değirmenci, bunun yanı sıra yıl boyu süregelen proje ve yardım faaliyetleri ile birçok kesimlere dokunmaya devam ettiklerini kaydetti. Lions Kulübün Çanakkale´de kuruluşundan bu yana 29 yıl geçtiğini ve kulübün kuruluşundan bu yana geçen sürede nitelikli hizmet ve projeler ile gelinen noktayı da kısaca özetleyen Aşkın Değirmenci, kulübün bundan sonraki süreçte de başarılı bir çok projeye imza atacağına vurgu yaptı ve bugüne kadar emeği geçen tüm dönem başkan, yönetici ve üyelerine teşekkür etti.

Toplantıda daha sonra, Çanakkale Lions Kulübünün kuruluş öyküsünün konu edildiği slayt gösterimi izlendi. Kulübün kurucularından ve Genel Yönetmeni Dr.Levent Özçer tarafından yapılan anlatımda kurucu başkan Tuğrul Aksoy, kurucu üyeler ve 29 yıl boyunca kulübün çatısı altında bulunan isimler eski fotoğrafları ile aktarılırken, bugün hayatta olmayan değerli kulüp üyeleri de yad edildi.

Ardından 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye´de oluşan tablo sonrası geçtiğimiz Pazar günü İstanbul´da gerçekleşen Demokrasi Mitingine katılan Kulüp Üyesi Dr.Bilge Şimşek tarafından miting gününün özeti üyelere sunuldu. Başkan Aşkın Değirmenci, Dr.Levent Özçer ve  Diş Hekimi Bilge Şimşek´e katkılarından dolayı özel hediyeler takdim etti. Çanakkale Lions Kulübü Temmuz ayı eşli toplantısı, kulübün 29.yaş pastasının hep birlikte kesilmesi ile sona erdi.