Çan Esnaf Sanatkarlarda Görgün dönemi

Çan Esnaf Sanatkarlarda Görgün dönemi

Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nın yeni başkanı Emin Görgün oldu.

Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 21nci Olağan Genel Kurulu Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Emin Görgün, Halil Turhan ve Okay Toy´un yarıştığı kongrede ipi göğüsleyen Emin Görgün oldu.

Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 21nci Olağan Genel Kuruluna katılım oldukça fazla oldu. Kongre öncesi üyelere ve misafirlere ikram yapıldı. Genel Kurulun açılış konuşmasını Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu gerçekleştirdi.

Başkan Kuzu konuşmasına geçtiğimiz aylarda vefat eden Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nın efsane başkanı Mehmet Güner´i anarak başladı. Başkan Kuzu:? Konuşmama başlamadan önce Mehmet Güner abimizin ruhu şad olsun diyorum onun Esnaf Odasına ve Çana kattığı güzel şeyler vardı inşallah mekanı cennet olsun. Odamızda 3 tane adayımız var hepsi birbirinden kıymetli ve değerli, hepsinin amacı da Çan´a güzel işler yapmak ve esnafı o anlamda hareketlendirmek. Ben 3 adayımıza da şimdiden başarılar diliyorum? dedi.

Başkan adaylarından Emin Görgün ise konuşmasında:? Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan 16 yıl odamızın başkanlığını yapmış Mehmet Güne rabim başta olmak üzere bu güne kadar odamızda emeği geçmiş ve ahrete intikal etmiş tüm yöneticilerimizi ve esnaflarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Bildiğiniz gibi merhum başkanımız Mehmet Güner 16 yıllık hizmet döneminde tarafsız, ayrımcılık yapmadan adaletli bir hizmet anlayışı sergiledi. Ben ve ekip arkadaşlarım bu misyonu, tarafsızlığı ve adil olmayı kararlıkla devam ettireceğiz. Odamızın hizmetleri siz değerli üyelerimizin alın teri, göz nuru, emeklerinden verdikleri aidatlar ile yapılmaktadır. Bu nedenle odamızın bu birikimlerini üyelerimizin ve yönetimimizin ortak aklı ile hizmete dönüştüreceğiz. Her şey şeffaf ve üyelerimizin bilgisi dahilinde sizin taleplerinize ve ihtiyaçlarınıza göre yapılacaktır. Vefalı ve kıymeti esnaf arkadaşlarımın desteği ve teveccühü ile bu seçimi kazanacağıma adım gibi eminim. Kendimi önce Allah´a sonra sizlere emanet ediyorum. Bu seçim süresinde hoşgörülerini hiç kaybetmeyen diğer aday arkadaşlarım ve ekiplerine ayrıca teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleşen seçimde  444 oy alan Emin Görgün, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nın yeni başkanı oldu.