Çan Belediyesinden Güreş Kulübü Sporcularına Malzeme Desteği

Çan Belediyesinden Güreş Kulübü Sporcularına Malzeme Desteği

Kaliteli sosyal belediyecilik anlayışıyla, bünyesinde kurulan spor kulüpleriyle ve spora, sporcuya verdiği önem ve somut destekleriyle Çan Belediyesi bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

2016 yılına damga vuran Çan Belediyesi Güreş Kulübü güreşçisi Feyzullah Aktürk 3 ayrı dalda sahip olduğu Türkiye şampiyonluğunun hemen ardından Avrupa güreş şampiyonluğuyla ay yıldızlı bayrağımızı Avrupa´da dalgalandırarak milli gururumuz olmuştu.

Uzun yıllar sonra Çan´ın isminin dünya arenasında duyurulması, sporcularımızın gerçek anlamda desteklendiği takdirde nelere imza atabileceğinin somut bir kanıtı olmuştu. Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu da göreve geldiği ilk günden bu yana spora ve sporcuya verdiği önem ve maddi manevi desteğiyle gündemde yer almıştı. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan Belediyesi Güreş Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak kulübün malzeme desteğini sağladı. Güreş sporcularının makamda hazır bulunmalarının ardından, Başkan Kuzu tarafından, sporculara, güreş ayakkabısı, güreş mayosu takdim edildi.

 

KUZU; ?Spora ve sporcuya yapılan destek başarıyı da beraberinde getirir.?

 

Çan Belediyesi Güreş Kulübü, ulusal ve uluslararası birçok başarısıyla bizleri mutlu etmiştir diyen Başkan Kuzu sözlerini şöyle sürdürdü; ?Bizler belediye olarak, sporla ilgili birçok dalda faaliyet gösteriyoruz ve bununla ilgili çeşitli yatırımlarda bulunuyoruz, bu anlamda güreş kulübümüze gerekli tüm desteği sağlıyoruz. Özellikle ata sporumuz olan güreşin devamı için ayrı bir özen gösteriyoruz ve güreşçilerimiz de bizlere ulusal ve uluslararası kazandıkları başarılarla bu gururu yaşatıyor. Spora ve sporcuya yapılan destek, başarıyı da beraberinde getirir. Biz de buna defalarca şahit olduk, çünkü Çan Belediyesi Güreş Kulübü, katıldığı birçok müsabakadan galibiyetle dönmüştür, 3 Türkiye Şampiyonluğu elde etmiştir. Hatta Avrupa´da şanlı bayrağımızı dalgalandırarak milli gurur kaynağımız olan güreşçimiz Feyzullah Aktürk bizlere Avrupa Şampiyonluğu sevincini yaşattı bu anlamda kendisine, tüm Çan Halkı adına müteşekkiriz. Dolayısıyla bu başarılar maddi manevi desteklenmeli, nitekim biz de bu desteklerimizi eksik etmiyoruz. Bizim tek beklentimiz sporcularımızın başarısı olacaktır. Ben, tüm sporcularımıza geçmişten bugüne dek elde etmiş oldukları tüm başarıları için bir kez daha teşekkür eder ve bu başarılarının devamını dilerim.? ifadelerine yer verdi.  Çan Belediyesi Güreş Kulübünün sporcuları Kuzu´ya yapmış olduğu bu malzeme yardımı ve destekleri için teşekkür ederek, daha fazla çalışıp, daha büyük başarılara imza atacaklarının sözünü verdiler.