Çan Belediyesi 3. Kitap Fuarı Sona Erdi

Çan Belediyesi 3. Kitap Fuarı Sona Erdi

Çan Belediyesi´nce ?Yeni Türkiye yolunda; okuyan, düşünen, üreten gençlik!? sloganıyla bu yıl üçüncü kez düzenlen Çan Belediyesi Kitap Fuarı yine beklenen ilgiliyi fazlasıyla gördü.

Ülkemizde, daha çok büyükşehirlerde düzenlenen ve oralarda yaşayanların tanık olduğu, yararlanma imkanı sağladığı kitap fuarlarının Çan´da düzenlenmiş olması ve beklenen rağbeti fazlasıyla görmüş olması, aslında Çanlıların ve kitapseverlerin böyle bir faaliyeti ne kadar önemsediğinin ve beklediğinin de bir kanıtıdır. Çan Belediyesi de, insana ve Çan´ın geleceğine değer verdiği için bu tür faaliyetlerini ayrıca önemsiyor ve her geçen gün bu çalışmalarını arttırıyor.

 

Başkan Kuzu; ?Yalnızlığın en sıkı dostu kitaplardır.?

Kitap fuarına gösterilen yoğun talebin, kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu; ?Biz, Çan Belediyesi olarak, ilk kez göreve geldiğimiz yıllardan bu yana, Çan´da birçok ilkin mimarı olduk ve bu çok heyecan verici. Bu yıl üçüncü kez düzenlediğimiz kitap fuarı da bize en çok heyecan veren sosyo-kültürel projelerimizden biri. Aynı zamanda bir eğitimci olarak benim en önem verdiğim olgulardan biri, kişinin diplomatik eğitiminin yanı sıra, kişisel olarak da eğitimini tamamlamış olmasıydı. Bu da iyi bir okur olmak ile kitaplarla arkadaş olmaktan geçiyor. Üstelik yalnızlığın en sıkı dostu kitaplardır. Hem okuyan insan, yeni fikir üretmede de o kadar çok hak sahibi oluyor. İşte bu sebeplerle, kitap fuarlarının, sadece şehirlerde değil, ilçelerde de yapılması taraftarı olarak, biz de Çan´dadüzenlemeye devam edeceğiz. Aldığımız olumlu tepkilerle ne kadar doğru bir karar vererek ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumuzu da gördük. Buradan tüm kitapseverlere ve ziyaretçilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.? dedi.  Ziyaretçiler tarafından, Çan Belediyesi Kitap Fuarı´nın düzenlenmiş olmasıtakdirlekarşılandı, zaten SayınKUZU´danda bu beklenirdi ifadelerine yer verilirken, kitap fuarının gelecek yıllarda da devam etmesi temennilerinde bulundular.