Camikebir Mahallesi´nin Alt Yapı Sistemleri Yenileniyor

Camikebir Mahallesi´nin  Alt Yapı Sistemleri Yenileniyor

Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, alt yapı çalışmaları doğrultusunda Camikebir Mahallesi´nde eskiyen asbest su hatları ile büz kanalizasyon hatlarını yeniliyor.

Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, alt yapı çalışmaları doğrultusunda mesaisini Camikebir Mahallesi´nde sürdürüyor. Belediye Başkanı Mustafa Özacar´ın yaptığı teknik planlama doğrultusunda yıllar içinde yorulan su ve kanalizasyon hatları sağlıklı, kaliteli ve sağlam teknoloji ile yenileniyor.

Gölcük 1 Sokak´tan başlayan çalışma kapsamında 100 mm çapındaki asbes su boruları yerini 110 mm çapındaki PE (Polietilen) teknolojiye bırakırken, 200´lük büz kanalizasyon hatları da 300 mm çapındaki koruge borularla yenileniyor.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, alt yapı çalışmalarının Camikebir Mahallesi´nde Gölcük Caddesi ile Gazi Süleyman Paşa Caddesi´ne bağlanan tüm sokaklarda yapılacağını belirterek, ?Ekiplerimiz yapılan planlama doğrultusunda bölgede eskiyen ve yıpranmış alt yapı sistemlerini uzun ömürlü teknoloji kullanarak yenilemeye devam edeceklerdir? şeklinde konuştu.