Bursa`da Hesap Kestik 0-1

Bursa`da Hesap Kestik 0-1

Ligdeki tek yenilgiyi bize tattıran Bursaspor`u deplasmanda Okan Sarı ile devirdik

Çanakkale Dardanelspor Spor Toto 3.lig 2.grupta sezonun tek yenilgi aldığı Yeşil Bursaspor ile Bursa Minareli Çavuş tesislerinde karşı karşıya geldi.

Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan ancak Bursa`da hayatı felç eden fırtınanın etkili olduğu maça Çanakkale Dardanelspor iyi başladı. Rakibine oranla daha iyi oyun sergileyen ve daha iyi pas yapan kırmızı beyazlar 7.dakikada Harun ile ilk önemli gol pozisyonunu değerlendiremedi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında gol pozisyonları yakalayan Çanakkale Dardanelspor Ensar ile net bir gol pozisyonundan daha yararlanamadı. Yeşil Bursaspor 37. Dakikada Mustafa ile yakaladığı gol pozisyonunda kaleci Murat`ın üzerinden aşırttığı top direği sıyırarak auta gitti. Rakip kaleye atak üstüne atak geliştiren Çanakkale Dardanelspor 41.dakikada golü buldu. Kullanılan köşe atışında cezaalanı içerisinde karambol oluştu, kale sahası çizgisi üzerinde Okan seken topu filelere gönderdi. İlk yarı bu gol ile 1-0 Çanakkale Dardanelspor`un galibiyeti ile sona erdi. Maçın 62.dk Yeşil Bursa  atağında Yavuz kaleci Murat ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda boş kaleye gitmekte olan topu Suat başarılı bir refleksle auta gönderdi. Dakika 85’de Yeşil Bursa atağında Mert kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Murat  pozisyonu başarı ile önledi. Uzatma dakikalarında sonucu değiştirecek bir pozisyon olmadı ve maç 1-0 Çanakkale Dardanelspor`un galibiyeti ile sonuçlandı.

 

Stad: Minareli Çavuş Spor Tesisleri

Hakemler:

Yeşil Bursa: İbrahim, Mustafa Murat, Burak, Kadir, Alican, Ercan, Mehmet, Bilal( Dk.60 Metehan), Yavuz, Barış Sinan(Mert), Mustafa

Çanakkale Dardanelspor:  Murat, Suat, Taner, Ufukcan(Can), Uğur, Okan, Ensar(Dk.80 Murat Akçay), Umut, Nuri Fatih, Uğur Aygören, Harun(Mertcan)

Sarı Kartlar: Nuri Fatih, Uğur Aygören(Dardanelspor),  Mustafa(Yeşil Bursa)