Bursa´da Çanakkale Ruhu

Bursa´da Çanakkale Ruhu

Fenerbahçe´yi deplasmanda mağlup eden Boğazın Sultanları yorgun argın bir başka zor maça çıkacak

Vestel Venüs Sultanlar Liginin prestijli takımı Çanakkale Belediyespor, 7.hafta müsabakasında bugün Bursa´da kendisi ile aynı puana sahip bir başka ligin güçlü takımı Bursa Büyükşehir Belediyesi takımı ile karşı karşıya gelecek.

 

Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul´da Fenerbahçe´yi mağlup eden Çanakkale Belediyespor, Bursa maçına da kazanmak için çıkacak. Pazar günü Fenerbahçe maçı sonrası İstanbul´da kalan ve pazartesi bir rejenerasyon antrenmanı yaparak Bursa´ya geçen Boğazın Sultanları, Üzeyir Özdurak nezaretinde dün maçın oynanacağı salonda son antrenmanını yaparak kampa girdi. Sultanlar bugün saat 11.00´de de bir ter ve adaptasyon çalışması yapacak.

 

Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak, üst üste iki deplasman maçının 3 gün aralıkla oynanacak olmasının bir handikap olabileceğini belirterek, yine de maçı kazanmak ve iyi gidişlerini sürdürmek istediklerini söyledi. Özdurak, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını ve istediği oyun ve sonucu elde ettiklerini ifade ederek, takımın moralinin son derece iyi olduğunu kaydetti. Rakiplerini çok güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirten Özdurak ?Biz her zamanki gibi iyi mücadele etmeyi hedefliyoruz. Oyuncularımızın form durumu iyi. Maça iyi konsantre olursak, az hata yaparak oyunu forse etmeyi düşünüyoruz. Çanakkale´ye bir galibiyet daha hediye etme arzu ve isteğindeyiz? dedi.