Bu Pilav Da Şehitlere?

Bu Pilav Da Şehitlere?

Çanakkale Şehit Aileleri Derneği de şehitlerin ruhuna halka 3 camide pilav dağıttı

Çanakkale´de son günlerde ?kandil´, ?hayır´ ya da ?şükür´ vesilesi ile halka dağıtılan pilav ve benzeri ikramların bir adresi de bu kez Şehit Aileleri Derneği oldu. Çanakkale Şehit Aileleri Derneği şehitlerin ruhuna ve anısına şehir merkezindeki bazı camilerden pilav ikramı gerçekleştirdi.

İçerisinde bulunulan hafta başında pazartesi günü Çanakkale´de CHP birinci parti çıktığı ve HDP´nin ülke barajını aşıp Ak Parti´nin tek başına iktidar olabileceği yeterlilikte oy alamaması temennisinin yerine geldiği için halka şahsı adına ?şükür pilavı´ dağıtan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´ın bu girişimi bazı kesimlerin tepkisini çekmiş ve özellikle de sosyal medyada ağır eleştirilere hedef olmuştu.

Bu tepkilerin gölgesinde bu kez de Çanakkale Şehit Aileleri Derneği, Ülgür Gökhan´ın pilav ikramının üzerinden sadece 4 gün geçmesinin ardından halka pilav ikramı gerçekleştirdi. Ebediyete intikal etmiş şehitlerin ruhuna ve anısına atfedildiği öğrenilen pilav ikramı Cevatpaşa Mahallesindeki 3 camide gerçekleştirildi. Necippaşa, Şehitler ve 18 Mart Camilerinde kılınan Cuma namazının ardından cemaate ikram edilen pilavın vatan uğruna şehit düşmüşlerin ve şehit edilenlerin ruhuna hediye ve hayır edildiği belirtildi.