Bu Bir Rekor?

Bu Bir Rekor?

Ak Parti Çanakkale Kurmayları bir gecede tam 347 köy ziyareti gerçekleştirdi. Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ?müthiş bir çalışma, tebrik ederim? mesajı yolladı.

Ak Parti Çanakkale teşkilatları düzenledikleri özel bir çalışmada bir gecede tam 347 köy ziyaret ederek Türkiye´de görülmemiş bir operasyon gerçekleştirdi. Milletvekili Bülent Turan´ın isteği ile gerçekleştirilen ziyaretler oldukça olumlu tepki gördü. Yapılan parti çalışması Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu tarafından ?müthiş bir çalışma, tebrik ediyorum? mesajı ile değerlendirildi.

Çanakkale´de etkili siyasi çalışmaları ile dikkatleri çeken Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan köyleri ziyaret fikrini İl Başkanı Erdener Can ile paylaştı. Ak Parti İl Başkanı Erdener Can kurmayları ile bir toplantı yaparak konuyu masaya yatırdı. Olumlu karşılık bulan ziyaretler daha sonra İlçe Başkanlarının davet edildiği toplantıda değerlendirildi ve daha sonra düğmeye basıldı. Ak Parti İl Başkanı Erdener Can, parti teşkilatlarında görevli yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyelerinden ikişerli ya da üçerli ekipler oluşturulmasını istedi.

Yapılan hazırlıkların ardından ekipler hazırlanan rota planı dahilinde önceki akşam köylere çıkarma yaptı. Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan´ın Gelibolu´da ziyaretlere katılırken İl Başkanı Erdener Can merkez Çınarlı köyünü ziyaret etti. Eş zamanlı ziyaret programlarında Ak Parti kurmayları bir akşamda tam 347 köy ziyaret ederken, ziyaret sayısı her ekip başına en fazla 2 köy ile sınırlı tutularak yapılan görüşmelerde yüksek verim alınması hedeflendi.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Erdener Can, yapılan köy ziyaretlerinde amaçlarının seçim atmosferinin dışında da köy halkı ile buluşma, istişarede bulunma, halka dokunma ve görüş alış verişinde bulunarak sorun ve beklentilerinin belirlenmesi olduğunun altını çizdi. Can, 347 köy ziyaretinin başarı ile yapıldığını ve ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, ziyaretlerin zaman zaman tekrarlanacağını kaydetti.